2821
2789
عنوان

بارداری

56 بازدید | 9 پست

سلام خانما لطفا کمکم کنید من تو هفته 26بارداریم صب بعد از رابطه با همسرم حدود ده دیقه بعد یکدفعه اب از واژنم اومد مثل اب رقیق بود و مخاطی و بد بوهم نبود کل لباس زیرم خیس شد ولی همون یبار بود  از استرس دارم میمیرم شما تا الان اونجوری شدین

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

من همیشه اینجوریم  دکتر گفت از عفونت ادراریه

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببخش اسی   میگم  وقتی بفهمین باردارین رابطه نباید داشته باشیم

تست ندادی ؟ 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
من همیشه اینجوریم  دکتر گفت از عفونت ادراریه

اخه تاحالا اینجوری نشده بودم درسته ترشحاتم زیاده ولی اینجوری دیگه نه

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
اخه تاحالا اینجوری نشده بودم درسته ترشحاتم زیاده ولی اینجوری دیگه نه

من خیلی اینجوری مبشم بعضی وقتا حسش میکنم کاهی هم نه 

ولی میبینم که لباسم خیلی خیس شده

تست ندادی ؟ 

نه به دکتر زنگ زدم گفت اگه ادامه دار بود بیا ولی همون یبار بود

من خیلی اینجوری مبشم بعضی وقتا حسش میکنم کاهی هم نه  ولی میبینم که لباسم خیلی خیس شده

من تو بارداری اولمم کیسه ابم پاره شد براهمین استرس دارم

من تو بارداری اولمم کیسه ابم پاره شد براهمین استرس دارم

من این حالت رو داشتم بعد رفتم سونو خداروشکر کیسه اب خوب بود

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز