2777
2789
عنوان

پیتزا مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 20 پست

ببین میتونی سینه مرغ و نگینی برش بزنی و سرخ کنی با رب و ادویه یا ایک بپزی ریش کنی سرخ کنی 

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍

مثلا برای یدونه سینه مرغ که یخ زده باشه از فریزر دراوردی 

یدونه پیاز یه حبه سیر یه کم فلفل یه کم ادویه زدر چوبه(ما علاوه بر این ادویه محلیم میزنیم ولی اونو توی اب نمیریزیم)

من از فلفل دلمه ای خوشم.نمیاد خواستی بزن نخواستی نزن روغنم بزن

اینارو میریزی توی قابلنه دوتا کاسه ابگوشت خوری توش اب میریزی میذاری با حرارت متوسط قشنگ.بپزه 

بعدش که ابش خشک بشه تفت میدی با شعله کم پیازاتو خیلی ریز خورد کن که خراب نکنه غذاتو بعدش که ابش خشک بزناینارو تفت میدی حسابی 

مرغت پخته میتونی ریش ریش کنی ربم خواستی بزن من دوستم از رب بدش میومد کلا نمیزد پیتزای کسی دیگه رو هم خونگی ندیدم راستش که بدونم بقیه میزنن یا نه😅 ولی خوب میشه

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا برای یدونه سینه مرغ که یخ زده باشه از فریزر دراوردی  یدونه پیاز یه حبه سیر یه کم فلفل یه ...

مرسی از توضیحات خوبت😘

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃

لازم نیست ابپز کنی.مرغ که آبپز میشه مزه اشو به آب پس میده.همونجوری خام به قطعات ریز خرد کن،تو روغن یا کره تفت بده و سرخ کن و ادویه بزن.خیلی خوشمزه تره.پیتزا فروشیا هم اگه دقت کنی اصلا مرغ ریش شده ی آبپز نمیریزن تو پیتزا

با چی مزه دارش میکنین؟ بعد میزارین توی تابه کاملا بپزه؟ سرخش میکنین؟

مایونز.پودر سیر.پودر پاپریکا.پودر پیاز.نمک.فلفل سیاه و روغن زیتون.

گریل میکنم دیگه.بعضی مواقع تیکه های درشت میذارم رو پیتزا بعضی مواقع بعد از گریل با چاقو ریز میکنم.

مرسی از توضیحات خوبت😘

بعد از ابپز شدن حتما تفت بدیا 

راستش من از بوی مرغ بدم.میاد اینجوری اصلا بو نمیده

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم