73nooooor مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 16 عنوان شمع نیابتی 170 بازدید | 11 پست سلام تا حالا از شمع نیابتی برای رسیدن به خواسته هاتون استفاده کردید؟ 1400/06/28 | 15:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
73nooooor مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 16 نه چجوریه؟ مثل اینکه باید دانش درست انجام دادن رو داشته باشی یا اینکه کسی که وارد به اینکار هست براتون انجام بده ربطی به خرافات نداره و جز علم متافیزیک هست حتی در ادیان ازجمله اسلام هم یکی از راهای درخواست و رسیدن به حاجت و خواسته هست
دختر_مامان_بابام عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 چطوریه ؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
baharejoooon عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 2954 مثل اینکه باید دانش درست انجام دادن رو داشته باشی یا اینکه کسی که وارد به اینکار هست براتون انجام بد ... همه میتونن این کارو انجام بدن ؟؟یاد بگیرن؟ میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین
73nooooor مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 16 همه میتونن این کارو انجام بدن ؟؟یاد بگیرن؟ حتما دیگه چوون یه نوع علم حتما اموزش داره من خودم یه جا شفارش دادم حالا باید ببینم نتیجه چی میشه
baharejoooon عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 2954 حتما دیگه چوون یه نوع علم حتما اموزش داره من خودم یه جا شفارش دادم حالا باید ببینم نتیجه چی میشه ایشالا که نتیجه میگیری میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین
73nooooor مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 16 چطوریه ؟ مثل اینکه باید دانش درست انجام دادن رو داشته باشی یا اینکه کسی که وارد به اینکار هست براتون انجام بده ربطی به خرافات نداره و جز علم متافیزیک هست حتی در ادیان ازجمله اسلام هم یکی از راهای درخواست و رسیدن به حاجت و خواسته هست
دختر_مامان_بابام عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 مثل اینکه باید دانش درست انجام دادن رو داشته باشی یا اینکه کسی که وارد به اینکار هست براتون انجام بد ... خب چه شکلیه چطور باید شمع رو روشن کنیم و چیکار کنیم وقتی روشن کردیم ؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
73nooooor مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 16 خب چه شکلیه چطور باید شمع رو روشن کنیم و چیکار کنیم وقتی روشن کردیم ؟ بخدا خودم نمیدونم البته گوگل کنی اموزش داره من فقط میخواستم ببینم کسی تجربه اش رو داره یا نه من خودم چند روز پیش به جایی سفارش دادم حالا باید ببینم نتیجه چی میشه
دختر_مامان_بابام عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 بخدا خودم نمیدونم البته گوگل کنی اموزش داره من فقط میخواستم ببینم کسی تجربه اش رو داره یا نه ... سرچ میکنم ممنون اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم