2777
2789
عنوان

بارداری

116 بازدید | 22 پست

دوستان آیا با این علائم دختر بازم امکانش هس پسر باردار باشم ؟؟

حرف وی در هر دوچشم 

بچه از ۶هفتگی در سمت چپ ساک بارداری طبق نظریه رمزی دختره 

جفتم قدامی هست 

و گروه خونی o+  که با جفت قدامی تا ۹۰درصد تو سایت های مختلف دیدم دختره

پدرهمکارم در سه هفتگی قرآن برام بازکرد گف پنجاه پنجاه هست 

و دوباره گف بذار دوهفته دیگه بازکنم باز کردو گف دختره 

برای دختر قبلیم سر چهار ماهگی بازکرد و گف دختره 

حالا یه سوال با این اوصاف امکان داره نی نی من پسر باشه 

کسی شرایط منو داشته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون از همکار پدرت😐😂

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
الهی ب حق صاحب الزمان ب خدا همش میگم فقط سالم باشه باز ته دلم میره فکرم سمت جنسیتش

ان شاالله سالم باشه با جنسیت دلخواه

کاری کردی قبل اقدام؟

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

ایکاش میفهمیدین من الان در حسرت فقط یه ناخن کوچیه یه دختره هستم چقدر دکتر و درمان چقدر این در واون در زدن و نشدن هستیم دیگه براتون فرقی نمیکرد بچه چی باشه 

شد پنج سال و من هنوز عاجزانه منتظرم که مادر بشم 
ایکاش میفهمیدین من الان در حسرت فقط یه ناخن کوچیه یه دختره هستم چقدر دکتر و درمان چقدر این در واون د ...

برات سرنماز دعا میکنم ب حق امام حسین(ع) خدا یه بچه صحیح و سالم و صالح زود زود روزیت کنه 

حق باشماست 

الهی ب حق صاحب الزمان ب خدا همش میگم فقط سالم باشه باز ته دلم میره فکرم سمت جنسیتش

اصلا فکر نکن بهش منم باردارم ماه اولمه چندسال پیش یه خانمی بهم گف بچت پسر میشه گفت اسمشم بزار.... الحمدالله نه برای خودم فرق داره نه شوهرم خدا سالم بده صالح بده

برات سرنماز دعا میکنم ب حق امام حسین(ع) خدا یه بچه صحیح و سالم و صالح زود زود روزیت کنه  حق با ...

واقعاا به دعاهاتون نیاز دارم ۵ساله دکتر نمونده نرفته باشم دعا نویس نبوده نرفتم هر کی هر چی گفته انجام دادم ولی نشده 

شد پنج سال و من هنوز عاجزانه منتظرم که مادر بشم