2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 28 پست

کاربر سابق دو اون فال که گفتمکتو یک آدم حال خوب کنی برای شماست منتها نمیدونم چرا ریپلای نمیشه 

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....
کاربر سابق دو اون فال که گفتمکتو یک آدم حال خوب کنی برای شماست منتها نمیدونم چرا ریپلای نمیشه 

سلام عزیزم خیلی ممنون

چون عکس نوشته نداره فکر میکنید ریپ نمیشه

ریپ میشه ممنون از لطفتون 🙏🌹

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@اشانان    

کاربر لبخند بزن.به نام کاربری خود نگاه کن.

پس لبخند بزن و سعی کن فراموش کنی و خودتا سرگرم کارهای جدید کنی از کف دستت پیداست که زود رنجی و دل نازک ممکنه قدرت تحملت بره بالا یعنی باید ببری بالا تا کی میخای دل لطیف واحساسات پاک خودتا بازیچه یه سری حرف ورفتاری این واون کنی؟

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....
کاربر لبخند بزن.به نام کاربری خود نگاه کن. پس لبخند بزن و سعی کن فراموش کنی و خودتا سرگرم کارهای جد ...

دوست خوبم دیگه دارم تلاش خودمو میکنم که قدرت تحملم رو بالا ببرم اما واقعا یه جاهایی خیلی برام سخته و یه جاهایی کم میارم اما دارم تمام تلاش خودمو میکنم با توکل به خدا و توسل به ائمه که جز اونا هیچ دوست و رفیقی ندارم و برام کافی هستند .....

واسم دعا کن دوست خوبم اگه لایق باشم واست دعا میکنم هرچند اسمت رو هم نمی‌دونم دوست من 🌼🌺🌹

ازت هم خیلی خیلی زیاد ممنونم که وقتت رو گذاشتی مهربانو جان 

خرافاته ولی خب برای سرگرمی خوبه

دوست عزیزم من ن فال گیرم ونه کف خون

.خودمم اعتقادی به فال واینا ندارم.

خواهر عزیزم من از طریق خطوط کف دست به مغز طرف وصل میشم و از خطوط حال درونی شما رامیفهمم پس کاری به فال نداره ومیزان همت شما در آینده

دوست خوبم دیگه دارم تلاش خودمو میکنم که قدرت تحملم رو بالا ببرم اما واقعا یه جاهایی خیلی برام سخته و ...

اسم من مرضیه س.وان شاله که موفق شی چون فقط اینجوری خودتا داغون میکنی.

دوست خوبم دیگه دارم تلاش خودمو میکنم که قدرت تحملم رو بالا ببرم اما واقعا یه جاهایی خیلی برام سخته و ...

شما یه خال روی خط زندگیت داری اون خاله درست دیدم؟

اون کف دستی که فرستادی مال یک آدم بی ریاست در آینده حرفا و مشکلات روش تاثیر میزارچون قسمت زندگی اول خوبه بعد محو شده بهس بگو خودتا خیلی قوی کن زندگی پستی و بلندی زیاد داره وخدا تنها از آینده باخبره وحرف ماتمام حتمی نیست هشدار دهندس .خط شک به سرش خورده وخط جدایی هم به قسمت خط سر به طرز کم رنگ خورده ب

بله درسته عزیزم 

چه جالب و منحصر به فرد خال در خط زندگی یعنی خوشبختی و شادکامی میگن بعضی خالها نشانه شانسه سلمان فارسی دنبال پیامبر میگشت زاهدی ضمن اینکه خصوصیات پیامبر راگفت یک خال هم در کتف دستش دارد و امام زمان هم میگن یک خال خوش حالت بر روی صورت خود دارد قدیمها بعضی خالها را نشانه شانس میدونستن تو فقط حرفهای دیگرانه که آزارت میده منتظر شانس بهتر وبیشتر در طول زندگی خودت  باش .نا امیدم نباچ

اون کف دستی که فرستادی مال یک آدم بی ریاست در آینده حرفا و مشکلات روش تاثیر میزارچون قسمت زندگی اول ...

میشه ازت خواهش کنم به کم بیشتر و واضح تر توضیح بدی دوستم؟!؟

اولش خوبه و بعد کمرنگ شده یعنی الان دوره بدش هست که کمرنگه یا بعداً میشه؟!؟

میشه ازت خواهش کنم به کم بیشتر و واضح تر توضیح بدی دوستم؟!؟ اولش خوبه و بعد کمرنگ شده یعنی الان دور ...

باید از حالا صبر و تحملشا برره بالا فقط خدا از آینده خبر داره .ولی خطوط درخط زندگی یه قسمتی که مربوط به آیندس کم رنگ شده.واین بخاطر فشار روحیه .عزیزان فشار روحی ناراحتیها ورنج ها در زندگی روی مغز اثر میزاره و درآینده واکنش نشون میده ایشون همتش خوبه ولی ثبرشا ببره بالا از چیزی وموضوعی شک داره و خطش خورده به سر و فکرشا گاهی درگیر میکنه