2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگر سریع جواب میدی که من بفرستم عکس

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

راست یا چپ فرقی نداره؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

سلام

اول از خط قلبی شروع میکنم

خط قلبی شما کم وزیادشده خط سرتون حرف و زود رنجی اذیتتون کرده و خط زندگی محو شدگی داره یعنی زندگی نکردی اون لحظاتی که شاد نبودی در کل انسان بی ریا وحال خوب کنی هستی دور هم نیستی اما رفتار بد وحرف نیش دار حالتا بد میکنه قدرت تحمل شما داره بالاتر میره

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....
یک کف دست بادلی شکسته! واقعا چرا وتا کی؟؟؟؟؟

سلام دوستم

این کف دست با دل شکسته واسه منه؟!؟😔

واقعا داره آستان تحملم و قدرت تحملم بالا میره خودم قشنگ دارم حس میکنم تو این پیچ و خم زندگی و بالا پایینش دوست خوبم 

کاربر سادت خانم

شما به شدت روی حرف.رفتار دیگران حساس و ناراحت میشید واین را از روی خط سر شما فهمیدم 

و کم کم داره روی زندگیتون تاثیر میزاره 

ولی واقعا چراااا؟؟؟؟

و تاکی میخای اینجوری ادامه بدی فشار روی روح شماست رودلتونه 

میشینید فکر وغصه

خط زندگی شما خوبه

اما حرفها باعث ناراحتی شما شدن بعد تاثیر گذاشته روزندگی و باعث محو شدگی قسمتی از زندگی شده.حقیقت اینکه که شما نمیتونید کسیا تغییر بدیدفهمیدید هیچ همه مثل هم نیستن.به جا غصه خوردن خودتا قوی کن.دلتا محکم کن و خودت باش .همان زن مهربان و با محبت ازت خواهش میکنم ...مادر دوران عصر یخی احساسات هستیم ومثل شما کم هستن اگه شما هم بخاین مثل بقیه حرف روی دلتون تاثیر بزاره کم کم نسل انسانهای خوبو دل رحیم کم ومنقرض میشه.....

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....

شما یک آدم حال خوب کن و راز دار و بامحبت هستید شما خط زندگی وخط سر خوبی داری 

بی ریا وسعی میکنی دیگران ناراحت نباشن واز دیدن ناراجتی دیگران ناراحت میشی.عزیز دل دیدن غم وغصه دیگران بر خط زندگی سما تاثیر گذاشته ومقداری از زندگیتون صرف ناراحتی این اون میشه شما باوجدان وبا محبتی ودور هم نیستی و منطقی .عاقل بودنت خیلی کمکت کرده.ولی سعی کن به این نتیجه برسی که نمیتونی حال همه را خوب کنی