2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای نرمال و خوب بودن جواب ازمایشم دعا کنید 

خواهشااااا

خیلی استرس و نگرانی دارم 

اسمم مریم هس

توروخدااااا دعام کنید

برام دعا کنید خدا برام معجزه کنه ان شاء الله 🙏🏻

🌸اَللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلی‌مُحمّدٍوَآلِ‌مُحمّدوَعَجل‌فَرَجَهُم🌸

من از افسردگی هم اونورتره اینقد استرس دارم 

توروخدا دعا کنید خدا معجزه کنه 

خیییییلی.من الان تو اون مرحلم.بی انرژی و بیحال

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

مثلا دلت میخاد یکاری رو انجام بدید مثل الانه من که دلم میخاد پاشم یه دستی به خونه بکشم ولی نمیتونم موقع کار کردن حتی نفس کم میارم وگریم میگیره😐دست خودم نیست ولی وقتی یکاری رو به سر انجام میرسونم چنان انرژی میگیرم که نگو خیلی حالم خوب میشه

چرا چطور 

خب وقتی افسرده میشی

دیگه حوصله انجام هیچ کاریو نداری

انگار انژیت شده منفی بی نهایت

خودم این طوری بودم در اثر افسردگی خفیف

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
دارو چی مصرف میکنی

هیچی

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
مثلا دلت میخاد یکاری رو انجام بدید مثل الانه من که دلم میخاد پاشم یه دستی به خونه بکشم ولی نمیتونم م ...

دقیقاا

من اون موقع پا میشدم یه جارو میکشیدم انگار کوه کنده بودم بغض میکردم🤕

چیکار کردین خوب شدین داروهاتونم میگین

ببین

افسردگی چند نوعه

مال من خیلی خفیف بود

چند مقاله خوندم و فهمیدم

اما من خودم دوس داشتم که خوب بشم

دکتر اینام نرفتم خودم حال خودمو خوب کردم

باید خودت اول اراده کنی وگرنه بهترین دکترام حالتو خوب نمی کنن