2777
2789
عنوان

پسره ی ...😒💀

130 بازدید | 6 پست

با ی مشاور اقا صحبت کردم میگفت چون شما خوشت اومده از پسره برا همین اینقد پیگیری،وگرنه دوهفته زمان خیلی طولانیه،اگه میخواست جدی بشه رابطه جدی میگرفت و طولش نمیداد پس یعنی نمیخواد رابطه با شما رو

خیلی حس بدی دارم واقعا،احساس سبک شدن دارم،کاش اصلا قبول نمیکردم از اول،چ بده معرفی برا ازدواج،😪

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

صبور باش

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلییی حس بدی دارم،خییییلی ،حق داره خب ،زندگی خودشه ولی وقتی نمیخوای جدی ش و اشناشی باهام چرا شمارمو گرفتی،شماره گرفتی پس چرا زنگ نزدی،پشیمون شدی خب ب معرف بگو بهم بگه،

مگه بچه ای،

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

پیگیریت سبک شدنه ولی نخواستن اون اصلا به یه ورت بیخیالش باش

پیگیریم ک فقط در حد تاپیک زدنهای رگباریه😄😬

پیگیریت سبک شدنه ولی نخواستن اون اصلا به یه ورت بیخیالش باش

ب قول دوستم اگه ب خودش فرصت میداد و میشناختم میدونست چ جواهریو خدا سر راهش گذاشته🤪🤧

صبور باش

نگو ک صبور نیستم😪دووووو هفته ست

2790
2778
2791
2779
2792