2777
2789
عنوان

حرف زدن پسرم

241 بازدید | 23 پست

پسر من بیست ماهشه فقط چند تا کلمه مثل بابا.ماما.ممه.آب.جیش اینا را میگ.یک چند بار       نی نی.کوکو.آب بده .خرما گفتش اما باز دیگ نمیگه.چکار کنم که کامل حرف بیاد؟؟جای نگرانی داره بنظرتون.

عزیزم زیاد باهاش حرف بزن 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهرزاده من ۱ سال و نیمشه ولی خیلی حرف نمیزنه خواهرم نگرانشه..... بنطرتون چیکار کنه حرف بزنه بچش

خب تا سه سال وقت ‌‌‌‌‌هس،،،دختر منم نزدیک دوسالشه هنوز حرف نمیزنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

تخم بلدرچین بدید بهش

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 

منم پسرم حرف نمیزد 

شبا قصه بگو براش مدام هم باهاش حرف بزن از همه چی و همه کس بگو نظر بخواه من از کارای روزمرمم میگفتم دیگه فکرامو بلند میگفتم فک کن در این حد 

اگه حرف نزنه نگرانی داره چند تا کلمه میگه دیگه خوبه

اسی پسر منم ده روز دیگه ۲۰ ماهش تموم میشه.درحد بچه شما حرف میزنه.چند تا کلمه اونم واضح نمیگه.ولی اصلا نگران نیستم.چون دختر دومیم هم همینطوری بود.۲سال نیمش بود کلمه میگفت و از سه سالگی حرف زد😍البته دختر بزرگم از یک سالگی کلمه گفت و از۱۸ ماهگی صحبت میکرد.بچه ها باهم فرق دارن

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
بهش میگم بگو نی نی یکبار میگه باز دیگ نمیگ.انگار ملکه ذهنش نمیشه

عزیز دلم عیب نداره زیاد باهاش کار کو قصه بگو برنامه کودکم زیاد بزار براش 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین