2821
2789
عنوان

کپسول ویتامین E

16076 بازدید | 23 پست

بچه ها دکتر واسه درد سینه به من ویتامینe داده دیگ واسه چی خوبه این ویتامین روی اشتها و پوست و مو تاثیر داره؟ شنیدم ک سینه هم بزرگ میکنه 

روزی یه دونه گفته بخورم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم حدود یه ماهه میخورم روی رشد ناخن و ریزش مو و پوست خیلی اثر داره علاوه بر اون رحموتقویت میکنه جلوی سقط میگیره 

در آقایون هم به تقویت اسپرم کمک میکنه

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

منم دارم نخوردم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

برای پوست و موخوبه حتی برای ناخن هم موثرعه

ولی نشنیدم که باعث افزایش اشتها بشه

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
منم حدود یه ماهه میخورم روی رشد ناخن و ریزش مو و پوست خیلی اثر داره علاوه بر اون رحموتقویت میکنه جلو ...

مشکلی نداره بدون نسخه بگیریم؟

من مکملم ویتامین e داره؛ولی اگر رو مو اثر داره هر روز جدا بخورم

برای دردسینه ت عزیزم فقط کپسول گل مغربی بگیرمعجزه میکنه من موقع راه رفتن هم سینه هام دردمیگرفت الان ...

اینم داده بهم عزیزم هم گل مغربی داده هم ویتامین e

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز