2777
2789
عنوان

خانومایی ک نی نی دارین

257 بازدید | 22 پست

بچه ها من واقعا احساس درماندگی میکنم دخترم ۶ماهشه هیج کمکی ندارم شوهرم اصلا کمک نمیکنه در حد یه شیشه درست کردن اونم یکی دو بار کلا 

بچمم خیلی اذیت میکنه به زور میخوابه شبا هم چند روزه با گریه بیدار میشه نه شب خواب دارم نه روز اصلا یک دقیقه هم با جیزی سرگرم نمیشه ک من ب کارام برسم فقط رو پا میخوابه هم گهواره داره هم تاب ولی نمیمونه روی اونا 

شوهرمن ک انکار ن انگار از سرکار میاد رو مبل دراز میکشه یا فوتبال میبینه یا با گوشیش بازی میکنه خسته شدم روزی صددفعه میگم غلط کردم باز استغفار میکنم نه وقت استراحت دارم نه تفریح. زندکیم با شوهرمم داره سرد میشه نه رابطه ای داریم نه حتی حرف زدن ساده....

اطرافیانم کمک نمیکنن میگن بچه فقط ب تو عادت داره اخه مگه من چتد نفرم ک بتونم از صبح تا شب بجه و خونه و زندگیرو بجرخونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه خانم هایی که بچه کوچیک دارن وضعشون مثل شماست.

منم مادرشوهرم طبقه بالاست ولی بچه ام را اصلا نمیگرفت تا وقتی بزرگ‌شد و دیگه زحمتش کمتر بود.

سعی کن این روزها را با شادی بگذرونی چون بعدا دلت برای همین کارهای بچه ات تنگ میشه.

توی روز کمتر بخوابونش که شب راحت بخوابه 

از الان باید شروع کنی مفهوم شب را بهش یاد بدی

جواب ابلهان خاموشیست

منم سه تا بچه دارم... 

یه دختر 13 ساله یه پسر 8 ساله یه پسر ده ماهه... 

واقعا سخته... 

منم دقیقا دس تنهااام.... 

شوهر از صب ساعت 6 میره سر کار تا 10 شب... 

وقتی میاد خونه از خستگی بیهوشه... 

ولی دورانی هست که باید بگذره... 

چه عصبی باشی چه ریلکس میگذره... 

پس بهتره خودت رو عصبی نکنی... 

چون می‌گذرد غمی نیست... 

کار خوبه خدا درست کنه ، سلطان محمود خره کیه

حق داری خسته بشی .

قبول دارم درک میکنم خیلی سخته من از ده روزگی دخترم رفتم شهر غریب اما چ میشه کرد .

مادربزرگم همون روز ک بچمو بردم خونه مامانم طفلی حالش خوب نبود اما منو صدا کرد گفت بیا اینجا انگشت کوچیکه دخترم رو گرفت دستش گفت ب ناخن این خیلی حا حسرت دارن جون تو جون بچت.

همین حرفش شد برام ک وقتی خسته هم میشدم کنار میومدم ی مدت تا ب خودت بیای تا خوابید استراحت کن غذا هم ی غذاهایی بذار ک زیاد بالا سرش موندن نخواد خونه رو هم نمیخواد خیلی تمیز کنی سر سری تمیز کن .

همسرت هم بشین خوب باهاش صحبت کن بچه رو جهیزیه نبوده ک فقط برا تو باشه

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

همه خانم هایی که بچه کوچیک دارن وضعشون مثل شماست. منم مادرشوهرم طبقه بالاست ولی بچه ام را اصلا نمیگ ...

شبا میخوابید از اول الان چند روزه خوابش به هم ریخته مثل قبل نمیخوابه

از اول باید شوهرت رو وظیفه میدادیش.

الانم شوهرت میاد دیگه برو ب کارات برس.بچه گریه میکنه نهایتا .

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

کوچولو منم دوهفته دیگ شش ماهش تموم میشه از اولش عادت داره شب نزدیک ۳ بخوابه دو سه ماه کلا تا ساعت ۸ صب میشد بیدار بود بعد میخوابید 

بغلیه در روز شاید فقط موقع خوابش رو تختش خواب باشه بعد اون کلا بغلمه ولی دختر ۱۴ ساله دارم تو کارای خونه کمکم میکنه 

مادر بودن سخته کلی مسئولیت داری ولی باید صبور باشی 

بر جمال محمد و آل محمد و روح پاک حضرت فاطمه صلوات
حق داری خسته بشی . قبول دارم درک میکنم خیلی سخته من از ده روزگی دخترم رفتم شهر غریب اما چ میشه کرد ...

مرسی که درکم میکنی

مهمترین مشکلم اینه ک همسرم اصلا با من هم قدم نیس .برای خودش وقت میگذرونه با دوستاش توی خونه هم با تلویزیون و گوشی وقتشو میگذرونه اصلا توحه نمیکنه ب من. تنها حسنش اینه مایحتاج خونرو خیلی خوب میخره  

عزیزم همه وضعیت مشابه تو دارن.منم یک روز مامانم بچمو نگه نداشت. صبح زود از خواب بیدار میشدم کارامو م ...

بچه من دائم یا بغله یا رو پا موندم کارامو چکار کنم حتی دستشویی رفتن بی دغدقه شده برام ارزو

کوچولو منم دوهفته دیگ شش ماهش تموم میشه از اولش عادت داره شب نزدیک ۳ بخوابه دو سه ماه کلا تا ساعت ۸ ...

من صبورم برای بچم چون اون ناتوانه و خودمن لذت میبرم از سر و کله زدن باهاش ولی این ک هیچ کی کنارم نیس عذابم میده

مرسی که درکم میکنی مهمترین مشکلم اینه ک همسرم اصلا با من هم قدم نیس .برای خودش وقت میگذرونه با دوست ...

بشین مهربون باهاش صحبت کن بگو غروبا زود بیا یا ب کار خونه کمک کن یا ب نی نی. برس .

نرم صحبت کن باهاش .

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020