2777
2789
عنوان

خاستگار😒💀

261 بازدید | 14 پست

اصلا ی لحظه شوک شدم حالم بهم خوردازش،از اینکه ریلکس گفت بیخیال شو بهش فک نکن وقتی درجریان زندگیمه،از زخم هام از ناراحتیهام ،ازانتظارم از همه چی

بعدریلکس میگه من بودم بهش فک نمیکردم،

فک کن از کنار معرف ردشد و نکرد هیچی بگه پیگیر شه

انگاری بازم زیادی رو دوست حساب باز کردم😪🙄

ماجرا:ب درخواست خودم این دوستم با معرف صحبت کرد ک پیگیر شه چی شد چرا پسره خبری نیست ازش،و دیروز معرف گفته بود صحبت کرده با پسره ک خب من رسیدم اتاق و بقیشو نگفته بود یهش

خدا میدونه از دیشب چقد منتظر امروز بودم ک خانم باز پیگیر شه و منو از انتظار دربیاره😏😏

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

جواب رد میدادی خلاص

ن ،ب هررر دلیلی الان دلم میخواد حداقل باهم اشنا شیم ن همینجوری

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

متوجه نشدم کی گفت بی خیال شو؟ دوستت یا معرف؟

بعد اون پسر از کنار معرف رد شد و پیگیر نشد؟

یه چیزی بگم گلم کلا بیشتر آقایون توی این مورد بیشعورن یعنی حتی میان خواستگاری و میرن پشت سرشونو نگاه نمیکنن ادب حکم میکنه زنگ بزنن عذر خواهی کنن بگن مثلا با معیارهای من جور نبودید تا دختر الکی انتظار نکشه .

متوجه نشدم کی گفت بی خیال شو؟ دوستت یا معرف؟ بعد اون پسر از کنار معرف رد شد و پیگیر نشد؟ یه چیزی ب ...

دوستم پیگیر نشد،و بهم گفت بیخیال و...

چند سالته 

۲۸

یعنی اومدن خاستگاری ولی دیگه پیگیر نشدن و بیخیال شدن؟

ن خاستگاری ن،معرفی شدیم و بعد همو دیدن شمارمو گرفت ولی دو هفته شده وخبری نیست

2790
2778
2791
2779
2792