2777
2789
عنوان

واریکوسل گرید ۳

365 بازدید | 11 پست

سلام خانومای عزیز من شوهرم وارکوسل گرید ۳ داره حاضر به عمل نیست تا حالا اقدام نکردم اما الان میخوام اقدام کنم میترسم نشه یا سقط بشه کسی بوده که اینجوری باردار شه؟

ازمایش اسپرم شون در چه وضعیه؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نداده قبلا ک خوب نبود ،اشلا راضی ب ازمایش نیس😢😢😢

نمیشه که... باید حتما ازمایش بدن. ممکنه دیر بشه. حتما باهاشون صحبت کنید

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
نمیاد منتظر جان،نمونه اسپرم رو ببرم ازمایشگاه قبول میکنن؟

اره عزیزم حتما لازم نیست که برین اونجا. 

برو از ازمایشگاه ظرف نمونه بگیر. فقط باید بعد انزال زود ببری. فکر کنم نهایتا 30 دقیقه 

روشش هم اینجوریه که مثلا امروز انزال داشته باشن پنج شنبه از بدن. یعنی سه روز فاصله. توی این سه روز نباید انزال داشته باشن حتی توی خواب. 

جمع اوری مایع هم به این صورته که نباید از طریق دخول باشه. از ژل و اب دهان و هیچ روغنی نباید استفاده کنن. 

نمیاد منتظر جان،نمونه اسپرم رو ببرم ازمایشگاه قبول میکنن؟

حالا باز از ازمایشگاه بپرس شرایطش چطوریه