2777
2789
عنوان

اگر از کسی دلگیری

75 بازدید | 3 پست

بهش بگو.این تنها راه سبک شدنته.تو حق داری ک ناگفته هات رو بگی و عمری بارِ ناراحتیت رو روی دوشِت نکشی.

تو حق داری سبک بشی و با ذهنی آروم تر ب زندگیت برسی.قفل زبونت رو بشکن و ب جای خودخوری حرف بزن

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

من تو چش طرف خیره میشم بهش میگم والا

ازمادرشوهرت ناراحتی  خواهرشوهرت ورپریده بازی دراورده  شوهرت رواعصابته   جاریت چش سفید بازی دراورده  توتخم چشاشون نگاه کن  خوب نگاه کن و بگو سه بار بگو👈 دوغ گازدار گازدوغ دار دوغ گازدار گاز دوغ دار دوغ گازدار گازدوغ دار   نمیتونه بگه ضایع میشه توام میخندی  بی مزه ام خودتونین     من توهمه پستا هستم ناراحتی از ایران برو  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو چش طرف خیره میشم بهش میگم والا        

خیلی خوبه مخصوصا قسمت ارتباطِ چشمیش😁

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ