2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب طبیعیه تازه عضو شدی 

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اگه شب خوابیدی زلزله بیاد یا سیل یا اصلا دزد بیاد یا بابات بیاد تو اتاقت یا صبح زود یکی از فامیلتون سرشو بندازه پایین بیاد تو اتاقت چکار میکنی خیلی کنجکاوم بدونم🤔

من از وقتی فهمیدم لایق بهترینام🥰که خدا تو رو بهم داد😍دخترم🥰
اگه شب خوابیدی زلزله بیاد یا سیل یا اصلا دزد بیاد یا بابات بیاد تو اتاقت یا صبح زود یکی از فامیلتون ...

عادته دیگه چه کنم معولا کسی نمیاد اتاقم ولی خب زلزله و سیل رو نمی‌دونم برای ترک عادتم خیلی تلاش کردم ولی نشد حتی پیش روان شناس هم رفتم 

اگه شب خوابیدی زلزله بیاد یا سیل یا اصلا دزد بیاد یا بابات بیاد تو اتاقت یا صبح زود یکی از فامیلتون ...

من سر این عادتم خیلی بیماری ها گرفتم کل زمستون من سرما خوردم همیشه پنجره اتاقم بازه چون حس خفگی بهم دست میده لخت میخوابم بدون پتو کل تابسوتن پشه بدنمو خورده 😂😂😂

من سر این عادتم خیلی بیماری ها گرفتم کل زمستون من سرما خوردم همیشه پنجره اتاقم بازه چون حس خفگی بهم ...

عادت خیلی بدیه سعی کن ترکش کنی حداقل با لباس خوابای توری بخواب😅اونم نمیتونی؟

من از وقتی فهمیدم لایق بهترینام🥰که خدا تو رو بهم داد😍دخترم🥰
عادت خیلی بدیه سعی کن ترکش کنی حداقل با لباس خوابای توری بخواب😅اونم نمیتونی؟

اخه تا الان مجرد بودم هیچ‌وقت روم نشد بخرم مامانم ببینه چه فکری میکنه بزار خونهدهمسرم تست کنم 😂😂