با مادرای نماینده های خودشیرین کلاس بچه ها چه جوری کنار می ایید؟ سر پول جمع کردن یا کادو دادن یا هر مراسمی واقعا رو مخ هستن. دقت هم کنید اکثرا چون بچه هاشون تنبلن نماینده میشن تا عیبای بچه رو کاور کنن. بعضی وقتا دلم میخواد خفه شون کنم😐😐😐
اه یاد دوران مدرسه نماینده و سرگروه اینچیزا افتادم
چقد مارو اجبار میکردن سرصف مراسم اجرا کنیم😐
Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا حتی دیدم ب زور از مادر بچه ها پول گرفته برا روز معلمو از این مناسبتای مسخره ولی خودش ی قرونم پول نداده الکی اسم خودشو نوشته یا همیشه با معلما صحبت میکنن ب بچشون نمره بدن معلما یا هوای بچشونو داشته باشن 😂😶😒😒 نمیدونم چرا هرچی کلاهبرداره ب طور من میخوره