سلام دوستان. من مجردم و حس میکنم عفونت واژن دارم. اصلا عه اصلا به ترشحاتم و اینا تا حالا دقتم نکردم و حتی نمیدونم طبیعیه یا عفونته. فقط میدونم سوزش و خارش ندارم. جدیدا خیلی زود به زود پریود میشم. دو روز پیش پریودم و تموم شد و بلافلصله فرداش ازم لکه های زرد یا قهوه ایه کم رنگ خارج میشه که مقدارش خیییلی خیلی کمه. اولین بارمه که فردای پریودم اینطور شدم. ایا عفونته؟ الان بخوام برم دکتر زنان معاینم میکنه؟ اخه مجردم ... خب اگه معاینم نکنه از کجا میفهمه اصلا عفونت دارم یا نه ؟؟؟؟ لطفا کمکم کنید خیلی میترسم. امکان داره مجردا رو هم معاینه کنن؟
اهان. من یه ماه پیش یه سونی شکم و لگن (رحم و تخندان و مثانه و ... ) دادم. همون کفایت میکنه؟ یا اون سونو نوعش فرق میکنه؟ من برا چکاپ دادمپزشک عمومی برام نوشت
عزیزم اگر سوزش و خارش داشته باشی و ترشحت سبز رنگ باشه و بوی بد بده عفونته شما رحمت سرد شده توی پریو ...
خب الان چرا من فردای روزی که پریودم تموم شد این چیز قهوه ای یا زرد مانند که ابکیه ازم خارج میشه؟ و اینکه به جز کاچی دیگه چی بخورم؟ به خدا خسته شدم. از اردیبهشت فرت فرت هر دو هفته پریود میشم 😪 میترسم از دکتر. نمیخوامم مامانم بدونه
فدات بشم با این وضعیت حتما برو دکتر پشت گوش ننداز نه مجرد ها رو معاینه نمیکنه ولی اگر با تجربه باشه قرص و دارو بهت میده سر ماه نکشیده سریع خوب میشی عزیزم من خودم دکترمو بهت معرفی میکننم انقدر ازشون راضی هستم که دوست دارم شما هم به نتیجه برسی فدات بشم اسمشونم خانم دکتر الهام پور مطروده خواستی شماره و ادرسشو بگو بهت بدم عزیزم