2777
2789
عنوان

رشته تحصیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 47 پست
17 دندانپزشکی 4 ساله؟  شما چطور  سال کنکورین؟

فک کردم سنت 30 اینا باشه همچین گفتی جوونی نکردی😑😑

منم 17 سالمه 

آره دندون تقریبا 4 یا خیلی زیاد 5 ساله فک کنم 

منم آره دوازدهمم سال اولمه ولی رشتم چیز دیگس می خوام کنکور تجربی بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کردم سنت 30 اینا باشه همچین گفتی جوونی نکردی😑😑 منم 17 سالمه  آره دندون تقریبا 4 یا خیلی ...

😂😝خب میدونی اخه بچگی و نوجونی همه یکی نیس 

شاید اندازه 30 سال زندگی کرده باشم! ولی سنم کم باشه 

به هر حال یعنی الان دندانپزشکی از ترم اول دانشگاه به بعد 4 یا 5 ساله؟ اگ اینطوره که خوبه

عاها پس  پرستاری هم این قسمتشو دوست ندارم که همش باید زیردست کسی کار کنی و ساعت کاریت زیاده&nb ...

نمیدونم گلم من کلا رشتم یه چیز دیگس

بچه که بودم توت فرنگی خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تخت خوابم چون خراب میشه.یه آبرنگ خوشگل هم خریده بودم.  یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده.یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتمش! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤
😂😝خب میدونی اخه بچگی و نوجونی همه یکی نیس  شاید اندازه 30 سال زندگی کرده باشم! ولی سنم کم با ...

والا منم مثل هم سن و سالام جوونی نکردم عوضش رشتت درست حسابی باشه با درآمد عالی اون موقع میترکونی

دندون پزشکی آره تا حالا هرجا شنیدم همین بود تو گوگل سرچ کنی میاره

دندانپزشکی و داروسازی ۶ ساله. برای داروسازی اگه خیلی خوب بخونی میتونی ۵ سال و نیم تموم کنی.

واقعا میشه 5 سال و نیم تموم کرد؟ 

شما داروسازی خوندی؟ 

دندانپزشکی و داروسازی ۶ ساله.۲ سال دروس علوم پایه و ۴ سال دوره ی دروس تخصصی. برای داروسازی اگه خیلی ...

خب عزیزم این 6 سال از ترم اول دانشگاه منظورته؟ یا چی 

اگه اینطوره که چقد عالی 

کنکور زیر چند میخواد؟ 

واقعا میشه 5 سال و نیم تموم کرد؟  شما داروسازی خوندی؟

دانشجوی سال دومم.

درس ها رو باید به موقع پاس بشی،اصلا نباید عقب بیفتی. بستگی به چارت دانشگاه هم داره که چطور برنامه بچینن و بتونی جلوتر واحد برداری.(یعنی اون ترم دروسی که میخوای رو ارائه بدن) ولی قانونا اگه شرایط و همه چیز اوکی باشه امکانش هست.

دانشجوی سال دومم. درس ها رو باید به موقع پاس بشی،اصلا نباید عقب بیفتی. بستگی به چارت دانشگاه هم دار ...

چقدر عالی موفق باشی عزیزم 

میشه بپرسم چقدر و چجوری برای کنکور درس خوندی که قبول شدی؟ رتبت چند شد؟ 

از رشتت برام میگی مثلا میشه هم زمان وقتی درست میخونی یا بعد درس که شاغل شدی کلاسای آزاد مثل نقاشیو ورزش هم بری یا اینکه کل وقتمون باید درس باشه؟؟؟ 

چقدر عالی موفق باشی عزیزم  میشه بپرسم چقدر و چجوری برای کنکور درس خوندی که قبول شدی؟ رتبت چند ...

ممنون،همچنین🙏

داروسازی روزانه میخونم،دانشگاه تیپ۱.

کلا برای قبولی داروسازی روزانه نهایتا رتبه حدود ۳۳۰۰ منطقه ۲ میخواد.(کم و بیش) و پردیس حدود ۴۵۰۰ منطقه ۲.

من از دهم کنکوری خوندم.(البته خود دهم بازم وقت آزاد داشتم ،باشگاه و کلاس زبان هم میرفتم.) چون پیوسته خوندم زیاد اذیت نشدم بجز ۶ ماه سال دوازدهم که هم مدرسه باید می‌رفتیم و دوازدهم رو میخوندم و هم جمع بندی دهم و یازدهم. 

خب هنوز شاغل نشدم و اوایل دانشجوییمه😁 ولی در کنار درس، کلاس موسیقی میرم.(دوست داشتم هفته ای یه بار هم که شده باشگاه رو ادامه بدم،ولی به خاطر کرونا مرددم.فضای باشگاه فرق داره.) فعلا توی دوران علوم پایه که مشکلی نیست کلاس بری.(اما نه خیلی زیاد) ولی خب از حدود ترم ۷، ۸ کارورزی در عرصه هست و بعد یه آزمون جامع مهم که آزمون تستیه و دروس تخصصی داروسازی.باید حتما نمره قبولی بیاری وگرنه نمیتونی ادامه بدی. که احتمالا توی اون چند ماه درس ها فشرده و سنگین میشه.(دانشجوها مثل کنکور، اون دوره درگیر درس هستن.)بعدش هم باید درگیر پایان نامه بود. احتمالا چند ترم آخر وقت گیر باشه.