2777
2789
عنوان

رشته تحصیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 47 پست
سلام  پر درامد ترین اونیه که خوب توش پیشرفت کنی  علاقه داشته باشی  و سعی کنید بهتر ...

راستش به معمار داخلی و اینچنین چیزا علاقه داشتم ولی خب نه سهمیه ویا سرمایه ندارم 

چیزی نیس که بشه 4 ساله تمومش کرد و صاحب درامدی خاصی شد زیادی کلافم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تجربی فک نکنم چیزی باشه که تو چهار سال درامدتو زیاد کنه باید عمرتو بزاری😂

اره این چیز سختیه 

بخوای صاحب شغل درست حسابی بشی باید تا 31 سالگی جوونیتو ببوسی بزاری کنار که من شخصا نمیخوام

چرا 

خب عزیزم خوب نیس چرا نداره😅

فرصت شغلیش کمتره

بچه که بودم توت فرنگی خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تخت خوابم چون خراب میشه.یه آبرنگ خوشگل هم خریده بودم.  یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده.یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتمش! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤
اره این چیز سختیه  بخوای صاحب شغل درست حسابی بشی باید تا 31 سالگی جوونیتو ببوسی بزاری کنار که ...

من خودم سر انتخاب رشته می خواستم تجربی بردارم معلم گفت اگه بخوای دکتر شی باید تا ۴۰ سالگی فکر ازدواج و از سرت بندازی بیرون🤣🤣🤣 بعد گفتم اوکیه تو مطبم سرم گرمه تا اون موقع بعد معلم گفت نه تا ۵۰ سالگی فعلا مطب نداری🤣🤣🤣 منم دیدم واسه مهاجرت بیشتر ای تی و اینا میپذیرن کشورای دیگه رفتم ریاضی البته علاقه خودمم بود و نظر مشاور

خب عزیزم خوب نیس چرا نداره😅 فرصت شغلیش کمتره

عاها پس 

پرستاری هم این قسمتشو دوست ندارم که همش باید زیردست کسی کار کنی و ساعت کاریت زیاده 

درامدش ماهی چنده عزیزم؟ 

نه فعلن زوده وای 😂ولی خب تو کلاس کنکور قوی شرکت کردم از همین اول کاری هدف میخوان بعد من یماهه موندم ...

من کسیم که تابستون قبل تصمیمش را گرفت و امسال کنکور ریاضی دارم میرم 

میدونید من سعی کردم آیندمو فقط در این رشته و رتبه نبینم 

نمی‌گم مهم نیست خیلی مهمه اما من سعی کردم ذهنم را باز کنم 

و گفتید سهمیه مگه همه با سهمیه قبول میشن نمی‌گم نیست اما این که شما قبول نیمشید کاملا تفکر اشتباهی هستش 

سعی کنید دیدتون را تغییر بدین 

من دارم میرم ریاضی چون واقعا دوست دارم کسب و کار خودم را راه اندازی کنم و به قول معروف کار آفرینی کنم که احساس کردم توی این رشته بیشتره اما خودمو یا اهداف کوچک خوشحال کردم

مثلا اینکه به امید خدا کنکورم خوب بشه بتونم یه موسسه مشاوره ای راه بندازم ، و کار های که قبل از شروع برای کنکور انجام میدادم مثل طراحی انجام بدم و گسترشش بدم ، از دیدن رتبم خوشحال باشم و زندگی کنم .....

فقط یک چیز میگم مهمترین چیز خود شما هستید 

من دعا میکنم هدفی که به صلاح پیدا و به آن دستیابید 

شما هم برای من دعا کنید 

موفق باشید

فکر کن 16 17 سال جوونی نکردی بعد بیای این همه سال هم بشینی درس بخونی 

مگه چند سالته؟ 

به هرحال سنت بالاتر میره همه همین طورن 

دلت می خواد سنت بالاتر رفت یه رشته درست حسابی تحصیل کرده باشی؟ 

منم اگه قبول شم دارو یا دندون میخونم به نظرم خیلی خیلی برای یه خانم مناسبه دندون 4 ساله