2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی در خانه

690 بازدید | 16 پست

سلام من از اول کرونا کلاس زبان نمیرم خودم تو خونه کتاب American English File رو گرفتم بخونم . شنیده بودم کتاب خودآموز هست . ولی بدون معلم مخصوصا قسمت های speaking کتاب رو سخت میشه کار کرد. اگر تجربه زبان یاد گرفتن در خانه داشتید ممنون میشم راهنمایی کنید.☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن سریال ولی من از سریال ها فقط کلمه هلو و هایشونو میفهمم 😄بقیش رو حیلی لهجه غلیظ و تند حرف میزنند نمیفهمم

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
چقدر ازش رو خوندی؟ کدوم کتابشی؟؟

من کتاب یک ام . قبلا تا فمیلی سه رو خونده بودم تو خونه واسه همین تا درس هشت این کتاب گرامرش رو یاد دارم لاقل. ولی کلا هی می ترسم که کافی نباشد تمرینم . چون یه کتاب اصلیه و یه ورک بوک .. مخصوصا اسپیکینک اصلا تقویت نمیشه

میگن سریال ولی من از سریال ها فقط کلمه هلو و هایشونو میفهمم 😄بقیش رو حیلی لهجه غلیظ و تند حرف میزنن ...

آره بیشتر کلمه میفهمی . ولی فکر کنم انیمیشن آدم ببینه واضح تر میگن

آره بیشتر کلمه میفهمی . ولی فکر کنم انیمیشن آدم ببینه واضح تر میگن

شایدم حالا امتحان میکنم 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
تو خونه تنها میخوانید؟؟ چجوری با خودتون کار میکنید؟؟؟

اره خودم‌ میخونم 

ویس ها و میزارم و سوالاتشو جواب میدم 

فقط باید برای اسپیکینگ ی فکری بکنم ک اونم میشه با خودمون تکرار کنیم 🤔

تا الان ک تونستن 

حالا بازم جایی گیر کنم باید معلم خصوصی بگیرم

اره خودم‌ میخونم  ویس ها و میزارم و سوالاتشو جواب میدم  فقط باید برای اسپیکینگ ی فکری بک ...

آره صفحات اسپیکینک آخر کتاب رو همش رو باید با کسی کار کرد منم میدونم تنهایی چیکارشون کنم.

ممنون🌸

🔽کلاس های آفلاین زبان انگلیسی

فقط با هزینه 100 هزار تومان💸

مدت هر دور ه: 8 جلسه- 1 ماه

🚫شروع ترم مهر ماه دوره ی آفلاین

از 3 مهر🚫

((((لطفا برای اطلاع از شرایط

پیام بدهید

تا شرایط کلاس کامل براتون ارسال بشه📲))))

کلاس های رایگان ترجمه داستان انگلیسی