2821
2789
عنوان

خواستگاري

366 بازدید | 48 پست

سلام بچه ها بچه ها قراره عشقم با خونوادش بیان خواستگاری خونمون ازیک استان دیگه مامانم میگه من بهشون میگم عقد و جشن عقد وحنابندون و عروسی باید این طرف هم بگیرین باشناختی که من دارم پدرمادرم عشقم اینجوری قبول نمیکنن میشه لجبازی منم چیزی به مامانم میگم میگه تو دخالت نکن شما بودین چکار میکردین توروخدا کمک کنین فقط نخونین و رد بشین خیییلیییی استرس دارم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چی بگم  

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

عقد رو سمت شما بگیرن 

عروسی رو اونور

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
حالا بذار بیان ب توافق میرسن جوش نزن

به خدا باشناختی که دارم نمیرین میشه لج و لج بازی تااینجا شم به خدا خیلی سختی کشیدیم دیگه تحمل لجبازی الکی نداریم🤕

یعنی هم تو استان خودشون عقد و حنابندان بگیرن هم استان شما؟

یا منظور مامانت اینه که فقط استان شما بگیرن

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 

عجب مادری عمرا اگه قبول کنن بهم میخوره و میره . پول مگه از هوا میاد که از هرکدوم ۲تا مراسم بگیرن مادرت خیلی دلش میخواد خودش برای فامیلاتون از مراسما بگیره

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته