2821
2789
بله دیروز دوبار تب کردم و قطع شد امروز صبح فقط سرفه داشتم تا چند ساعت و خوب شد ولی دست درد و درد ک ...

اگه فردام خوب نشد به یه پزشک مراجعه کنین 

ولی معمولا دست درد برا همه هست 

محض اطمینان سر بزنین بد نیس❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه سوال ازکسی که دور پیش واکسن زده ممکنه کرونا بگیریم؟ من همش میگم نکنه خدا نکرده بگیرم بعدبرم واکسن ...

نه بابا از کسی که واکسن زده هیچکسی کرونا نمیگیره به هیچ وجه فردی که واکسن زده ناقل نیس خیالتون راحت

اگه فردام خوب نشد به یه پزشک مراجعه کنین  ولی معمولا دست درد برا همه هست  محض اطمینان سر ...

ممنون عزیزم

چشم

شنیدم میگن بعد واکسن خوبه حجامت کنین 

به نظرتون درسته؟

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
ممنون عزیزم چشم شنیدم میگن بعد واکسن خوبه حجامت کنین  به نظرتون درسته؟

نه بابا اینو طب سنتی انداخته میونه مردم که چرا واکسن زدید که بعداً عوارضشو می‌بینید والا همش کیهان مردم مریض باشند وبرن آرتینا گیاه وعلف تهیه کنم خودشونو کردن خدا😤

نه والا من نشنیدم 😅😅 مصرف زیاد مایعات خوبه 

با مایعات خودمو خفه کردم😅

مرسی عزیزم که با حوصله جواب دادین🌹

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
نه بابا اینو طب سنتی انداخته میونه مردم که چرا واکسن زدید که بعداً عوارضشو می‌بینید والا همش کیهان م ...

🤣🤣🤣🤣والا

واکسن نیازی به حجامت نداره اخه مگه بعد واکسن فلج اطفال ه رو حجامت میکنن🙄

به خیلی از حرفا نباید توجه کرد

2824
2823
2791
2779
2792