2777
2789
عنوان

سابلیمینال کیا جواب گرفتن؟؟

289 بازدید | 8 پست

سلام وقت بخیر. من امروز سابلیمینال های پوست سفید برفی و بینی رو زا سایت خانم قربانی دانلود کردم . 

کسانی که امتحان کردن و جواب گرفتن بیان . چه ساب هایی رو امتحان کردین و تا چه اندازه‌‌‌‌‌‌ و بعد از چه مدت جواب گرفتین؟؟ مخصوصا اگر از محصولات خانم قربانی نتیجه گرفتین لطفا بگین😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدیدا همه جا شده همه سابلی نمیدونم چی چی واقعااا کسی نتیجه گرفته

برای چشم من زیاد دیده بودم نتیجه بگیرن. ولی من چون بینی رو دارم امتحان میکنم و مخصوصا بینی ام هم استخوانی اس(😅) یکم شک دارم . خواستم ببینم برای بینی کشی نتیجه گرفته؟..

من برای تاثیرات روحی و روانی سابلیمینال که اصلا شکی ندارم . چون به ضمبر ناخودآگاه بر می گرده 

خب طبیعی هم هست که ما خیلی هامون باورشون نشه چون ضمیر خودآگاه نمیتونه معانی اون صدا ها و موسیقی ها رو بفهمه. 

برای تاثیر در جسم هم چون خیلی ها برای مواردی مثل سفیدی پوست ، چال گونه، افزایش قد و رنک چشم نتیجه گرفتن منم میدونم خب پس برای ما هم نتیجه میده. ولی بینی رو‌چون امتحان نکرده بودم مبخواستم بدونم کسی بوده که جواب گرفته باشه