2777
2789
عنوان

بر طبل شادانه بكوب😂😍

186 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

من فردا ميخوام برم واكسن بزنم

ميتونم تقويتي بخورم و اينكه قبلش بايد چيكار كنم 

و سوال مهم تر عكاس بايد با خودم ببرم😂😂😂

شوخي بود مورد اخر

اره یچیزی بخور نباید ناشتا باشی

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استوری فراموش نشه😐😂

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
اره یچیزی بخور نباید ناشتا باشی

واقعاباید یه چیزی بخوری؟؟ تقویتی اینا چی؟ 

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
من صبحانه خوردم رفتم یک ربع شد زدم امدم باز صبحانه خوردم و استا مینوفن تامام

چی زدی. عوارض داشت؟؟ 

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
واقعاباید یه چیزی بخوری؟؟ تقویتی  اینا چی؟

آره نباید ناشتا باشی

میتونی مکمل و مولتی ویتامین اینا بخوری یا نخوری

ولی معده ات نباید خالی باشه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

به سلامتی عزیزم.

بعد از اینکه واکسن زدی، استامینوفن بخور.

و اگه تب یا بدن درد داشتی، ادامه بده هر ۶ ساعت.

حتما مایعات زیااااد بخور. حتی آب خالی.

تا ۲۴ ساعت بهتره حموم نری. پس قبلش دوش بگیر که کلافه نشی.

تا ۲۴ ساعت روی جای واکسن چیزی نذار. نه کیسه آب گرم نه یخ.

فقط اگر دست درد داشتی، بالاتر از جای واکسنت، کیسه آب گرم بذاری، بهت کمک می‌کنه.

من دوس دارم استرا بزنم  نيس😫

کمیابه؟