2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

112 بازدید | 3 پست

سلام من ۶ساله ازداج کردپم از همون اولم یسره اختلاف داشتیم بخاطر خاهر شوهرم بعد از سه سال که تازه مستقل شدیم شوهرم عین همین ۳ سالو که مستقلیم کنارم خوش نیست ولی وقتی کنار خاهرشه ارامش داره ارومه.اینم بگم کاملا به خواهرش آلرژی دارم بخاطر همون دوران که با هم زندگی کردیم.تو رو خدابگین چی کنم خواهرشوهرم تنها زندگی میکنه پدر مادرش شهر دیگن حالا ما اومدیم شهری که خواهر شوهرمه به شوهرم میگم من نمیتونم اونو زیاد ببینم یه ذره درکم کن بهم میگه میرم خودمو میکشم با خواهرم خوب نباشی خسته شدم بخدا از وقتی ازدواج کردم برا چیزی که حق مسلمم بوده جنگیدم

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

شرایطت سخته واقعا

نمیدونم شاید خانمای دیگه بتونن خواهر شوهرشونو دم به دیقه ببینن من واقعا نمیتونم به بن بست رسیدم بخدا و مهم تر از همه اینکه شوهر دلسوزی ندارم به جای اینکه فکر من باشه فکر تنهایی خواهرشه

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم شاید خانمای دیگه بتونن خواهر شوهرشونو دم به دیقه ببینن من واقعا نمیتونم به بن بست رسیدم بخدا ...

کاملا حق داری یه دوست داشتم شوهرش از شوهر شما بدتر بود خودشو و خواهرش تنها زندگی می کردند بعد که پسره تو سن ۴۰ سالگی ازدواج کرد خواهره داشت خودشو میکشت انقدر عروس بدبختو اذیت کرد که حدی نداشت خدا از این جور آدما نگذره

میشه برای شفای یه پسر کوچولوی مریض صلوات بفرستین