2821
2789
عنوان

اسم پسر

146 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

بین اسم رسا، ماهان و لیام کدوم مناسب تر هست 

رسا: توانا در رسیدن به هدف و کنایه از شخص خوش قد و قامت

ماهان: روشن و زیبا

لیام: محافظ و نگهدارنده

ماهان😃

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم خوبید ؟شما با ذخیره ۰/۸ با دکتر مددی ادامه دادید؟چطور باردار شدید؟از مددی راضی بودید؟من د ...

سلام 

خیر دکتر مددی خیلی داروها و آمپول های گرون تجویز میکرد و حس خوبی هم کلا با ایشون نداشتم 

عکس رنگی دادم که ماه بعد ای وی اف کنم که خودم طبیعی باردار شدم 

ولی یه سری غذاها مصرف کردم مثل ژل رویال، عسل، سیاهدانه، گل بابونه، موز، آجیل آب گوشت خیلی مقویه

چرب کردن رحم و تخمدان با روغن سیاهدانه، جوراب پوشیدن، روی سرامیک با پای برهنه راه نرید، 

چله نماز شب 

پوآرو مثل فرتیل اید و همچنین مکمل تقویتی ایرانی هم همزمان مصرف میکردم 

آها چیزی که فکر میکنم خیلی کمک کرد قرص متفورمین هست که داروی بیماری دیابت هست ولی باعث تقویت تخمدان هم میشهژ خیلی برای من خوب بود، یه پودر ساشه ای هم مصرف میکردم الان خاطرم نیست 

2790
2823
2791
2779
2792