2777
2789
عنوان

گوشی خر من☹

161 بازدید | 15 پست

بچه ها این موارد دیگر تو حافظه گوشی شامل چیا میشه؟😑 

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

عمدتا ویروس

عروس کوچولوی سایت🤘👰  کاربر قدیمیم😘                                                            همونی که هرچی میخوره چاق نموشه🥺                                  گیمرِبیکارِبدبخت🎮🧸                                                          عاشق عروسکای رنگارنگ و گلای خوشبو😍💐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عمدتا ویروس

واقعا؟

باید چیکار کنم؟☹

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
فکر کردم نوشتی گوشی خر است 😁 اومده بودم بنویسم آره خیلی خر است😂😂😂😅😅

اره واقعا خر است که حافظه ش داره پر میشه😬 

واقعا؟ باید چیکار کنم؟☹

تا جایی که تونستی بساز بعدم به فکر گوشی جدید باش

ببری تعمیرگاه فلش میزنن یا یکی از قطعاتش عوض میکنن نهایتا دوازده ساعت خوب میشع بعدش دوباره همون آش و همون کاسه

اگرم گوشی جدید خریدی گزاشتن رم تو گوشی باعث میشه سریع تر ویروس بگیره

عروس کوچولوی سایت🤘👰  کاربر قدیمیم😘                                                            همونی که هرچی میخوره چاق نموشه🥺                                  گیمرِبیکارِبدبخت🎮🧸                                                          عاشق عروسکای رنگارنگ و گلای خوشبو😍💐
تا جایی که تونستی بساز بعدم به فکر گوشی جدید باش ببری تعمیرگاه فلش میزنن یا یکی از قطعاتش عوض میکنن ...

واقعا؟

این برنامه های ویروس کش و اینا چی؟

واقعا؟ این برنامه های ویروس کش و اینا چی؟

تاثیری ندارن

یگان چی شدی؟😁

@دخترخودساخته7  

من مهندسی برق اصفهان قبول شدم 😁

یگان چی شدی؟😁 @دخترخودساخته7     من مهندسی برق اصفهان قبول شدم 😁

هیچی موندم باز

مبارررررررررکهههههههههههههههههههههههه شیرینی من کو ؟!🧡✨😎

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
هیچی موندم باز مبارررررررررکهههههههههههههههههههههههه شیرینی من کو ؟!🧡✨😎

منم میخوام انصراف بدم 😐

میگن مهندسی برا دختر به درد نمیخوره😐

اشکال نداره منم احتمال زیاد موندم 😐امسال چه رشته ای میخوای بخونی؟🙄

[QUOTE=211668373]منم میخوام انصراف بدم 😐 میگن مهندسی برا دختر به درد نمیخوره😐 اشکال نداره منم احتمال زیاد موندم  ...[/QUOTE

انصراف برای چی؟😐

همه همه چیز میگن تو باید گوش بدی مگه؟ خودت چی میحوای؟ درضمن روزانه باشی باید لغو محرومیت بدی که خودش داستان داره😮🙄

من یه رتبه 3رقمی بیارم تا ببینم بین فرهنگیان و صداوسیما و اموربانکی کدومو برم😐🤦‍♀️🙄

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
[QUOTE=211668373]منم میخوام انصراف بدم 😐 میگن مهندسی برا دختر به درد نمیخوره😐 اشکال نداره منم احتم ...

نه خب آخه چن جایی هم پرسیدم گفتن مثل که برا دختر بازار کار خوبی نداره 

محرومیت روزانه امسال برداشته شد 

یعنی همون انسانی میخوای بخونی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز