2777
2789
عنوان

برند آیفون یا...

109 بازدید | 20 پست

شیائومی؟

سامسونگ؟

چیزی که توی تحقیقاتم شنیدم گوشی های شیائومی و سامسونگ با زمین خوردن و بعد از مدتی کیفیت دوربینشون پایین‌میاد ولی آیفون اینطور نیست.‌منم همیشه مشکل دوربین دارم و بخاطر کیفیت دوربین مجبور میشم گوشی عوض کنم.

ارزش داره آیفون بخرم؟

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا کنه 

حتما بخر اگه پولت میرسه

شما خیلی گلی ولی ما باغچمون دیگه جا نداره 🥀🙂        خب دومین کاربریمه سلام به گل های عزیز که دارین این امضا رو می خونید 👋                                                               Ilove you family                                  
چرا کنه  حتما بخر اگه پولت میرسه

پولم میرسه ولی میگم اگه فقط پول برند رو دارم میدم و برتری خاصی نداره نکنم اینکارو. با مابه تفاوتش میشه خیلی کارای دیگه انجام داد

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
ایفون خوبه  خوب کار میکنه

دوربینش بی کیفیت نمیشه بعد از یکسال؟

آیفون الان خیلی ارزون سده رسیده ۱۸ میلیون قطعا آیفون پارسال که میخواستم بخرم بالای ۲۵ میلیون بود

میشه بپرسم چرا آیفون رو انتخاب کرده بودی؟

ن بابا فک کنم  فعلا ک من چیزیش نشده فک نکنم بشه حداقل ۵سال گوشیه

آیفون چند داری شما؟

میشه بپرسم چرا آیفون رو انتخاب کرده بودی؟

خب کیفیت عکس عالیش وقتی با آیفون تو اینستا استوری و پست بذاری میفهمی چقدر کیفیتش خوبه ولی وفتی با سامسونگ و بقیه گوشی ها بذاری خیلی کیفیتش پایین تر معلوم میشه البته گوشی های سامسونگ بالای ۲۰ میلیون مثل بعضی نوت ها عالین حتی میشه باهاشون روی ماه زوم کرد البته خودم نوت ۱۰ لایت دارم ولی نوت های مدل بالا عالین با آیفون قابل قیاس هم نیستن

من تند تایپ میکنم و استاد غلط املایی هستم  اوکی؟؟؟😒😏