2777
2789

سلام

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

دهنم اب افتاد

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم درآوردیه😁😁

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
مونم ماخام😋😊برام باید بیاری 😂

عزیزدلم کجایی🌹

بچه ها ببخشیدمن هیچ وقت عکس غذا نمی زارم به دلایلی

ولی این لیته روباوسایل ارزون درست کردم تاهمه بتونن درستش کنن الان دستورشو می زارم

اول بک کیلو بادمجون وپوست بگیریدخردش کنید با یکم آب وسرکه بپزید بعد آبشو دور بریزید بزارید خنک شه این به کنار

خیار شوردوتا نگینی خرد کنید۴تاهویجم نگینی خرد کنیداونم بپزیدبزارید خنک شه

دولیوان سرکه بایه قاشق رب باسه حبه سیرودوتاگوجه و۳تافلفل تندباگلپروخیلی کم زرچوبه وفلفل سیاه ونمک وسبزیهای معطر ترخون ومرزه وشویدوگشنیزبریزید تومخلوط کن خوب میکس بشه 

بابقیه مواد مخلوط کنید

از فردامی تونید نوش جان کنید

2790
2778
2791
2779
2792