sinaram مدیر استارتر عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 93 عنوان تمرکز حواس 48 بازدید | 4 پست سلام دوستان شبتون بخیرمی خواستم ببینم تاحالا کسی برای بالا بردن تمرکزش از يوگا یا موسیقی خاصی استفاده کرده نتیجه گرفته باشه؟ یا اگه تمرکزش رو بالا برده چجوری اینکارو کرده ممنون میشم راهنماییم کنید 🌻 1400/06/27 | 22:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهاترین_تنها_تنها عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 2307 نشستن به حالت لوتوس و خیره شدن بدون پلک زدن به یک شمع یا یک نقطه سیاه روی دیوار کاربر آقا هستم
sinaram مدیر استارتر عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 93 نشستن به حالت لوتوس و خیره شدن بدون پلک زدن به یک شمع یا یک نقطه سیاه روی دیوار خیلی ممنون عزیزممممم😍❤️خودت امتحانش کردی خوب بود؟
تنهاترین_تنها_تنها عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 2307 خیلی ممنون عزیزممممم😍❤️ خودت امتحانش کردی خوب بود؟ من خیلی از حالت های یوگا رو انجام میدم ولی فقط اجرای حرکات به تنهایی زیاد موثر نیستش باید تکنیک های کنترل ذهن و چاکراهای بدن را هم در موردش بدونی که الان اینترنت پر از کتاب و مقاله و فیلم و کانال آموزشی هستش،ولی ارزشش رو داره کاربر آقا هستم
sinaram مدیر استارتر عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 93 من خیلی از حالت های یوگا رو انجام میدم ولی فقط اجرای حرکات به تنهایی زیاد موثر نیستش باید تکنیک های ... چشم پس حتما امتحانش میکنم بازم ممنون💓