2777
2789
عنوان

چرا ادم صبوری نیستم؟چیکار کنم

168 بازدید | 28 پست

اصلا صبور نیستم تحملم کمه زود عصبی میشم دعوا میکنم خودم از خودم متنفرممممم این روزا بدتر شدم نمیدونم چیکار کنم 

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا چجوری خودمو دوس داشته باشم؟؟؟

نکات مثبتتو بنویس و بخون انسان موجودی تلقین پذیره ب خودت تلقین کن ک عاشق خودتی و همه کارهایی ک دوسداری انجام بدی و از انجام دادنشون خوشحال میشی رو انجام بده چیزایی ک دوسداری رو بخر برا خودت وقت بزار و بی دلیل بخند و شاد باش و...

نکات مثبتتو بنویس و بخون انسان موجودی تلقین پذیره ب خودت تلقین کن ک عاشق خودتی و همه کارهایی ک دوسدا ...

خب اینکارو انجام میدم ولی تحملمم کمه اینو جیکار کنم اندازه یه حبه قند غرور ندارم حالم ازخودم بهمممم میخوره

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
خب اینکارو انجام میدم ولی تحملمم کمه اینو جیکار کنم اندازه یه حبه قند غرور ندارم حالم ازخودم بهمممم ...

اینا همش بخاطر تلقینای منفیه ک بخودت کردی و خودتو باور نداری برا همین اعتماد بنفس و غرورت هم کم میشه و از بین میره..