2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرازنکا ایمنی قوی تره ولی سینوفارم از لحاظ اینکه زودتر واکسینه میشی بهتره

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست

من اکثرا تو خونوادمون سینوفارم زدن 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

هر کدوم بود بزن 

من اگه استرازینکا میتونستم میزدم ولی نبود سینوفارم زدم

چون دوبار کرونا گرفتم توی کمتر از ۴ ماه حس میکنم بدنم آنتی بادی تولید نمیکنه 

اما امروز با یه دکتر ژنتیک صحبت کردم گفت واکسن میلیاردها ویروس ضعیف شده هست حتما اثر میزاره 

یک درصد به عوارضش نمیارزه😁 ولی به نظرم چین قابل اعتماد نیست این شک ب دلم انداخته

اگه نبود که تایید نمیشد

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
شما زدی؟خوب بود؟ آخه هنوز تایید جهانی نشده

پدر و مادرم زدن خیلی خوب بود تعریفشم زیاد شنیدم اصلا هم عوارض بعد واکسن نداشتن هیچکدومشون 

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻