2777
2789
عنوان

اینوفولیک

446 بازدید | 15 پست

روزی یک ساشه دکترم تجویز کرده باید سروقت معین بخورم هرروز یا فرقی نمیکنه مثلا امروز ظهر مصرف کردم فردا میتونم شب بخورم واقعا تاثیر داره   آخه یه ذره پودر تو یک لیوان آب ؟

خدایاشکرت

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

همیشه شب بخور یا همیشه روز.ولی اگه برا بارداریه روزی دوتا ساشه هس

دکترم روزی یکعدد تجویز کرده روشم نوشته روزی دوساشه اما نمیدونم چرا روزی یکعدد داده بله برای بارداری داده یعنی یکعدد روزی تاثیر نداره

خدایاشکرت

نوشته نیم ساعت قبل از غذا چطور بعدازظهر میخوردید

آره راست میگی قبل غذا می‌خوردم چون ۴ سال پیش بود یادم رفته بود 

ولی اینکه ما ساعت ۳ ناهار میخوریم هم تو این اشتباه بی تاثیر نبود 

اون موقع خیلی گرون بود الان بسته ایی چنده؟

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

با اینوفولیک باردارشدید؟ طبیعی یا عمل کردید

من دو دوره خوردم بار دار شدم عمل نکردم ولی نمی‌دونم دلیلش اینوفولیک بود یا چیز دیگه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

دکترم روزی یکعدد تجویز کرده روشم نوشته روزی دوساشه اما نمیدونم چرا روزی یکعدد داده بله برای بارداری ...

دکتر بهتر میدونه ولی روزی دوتا تاثیرش بیشتر‌.چرا کنارش بهت کلومیفن یا لتروزول هم نداد

من دو دوره خوردم بار دار شدم عمل نکردم ولی نمی‌دونم دلیلش اینوفولیک بود یا چیز دیگه 

عزبزم شما همراه اینوفولیک اسیدفولیک هم خوردید اگر بله چند وقت؟

به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین.   ..                                                                                 اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport                                                 همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife:                             بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین