2821
2789
عنوان

مشکل زنانه

226 بازدید | 23 پست

سلام. 

دوستان من امروز که میشه ۲۷ شهریور پریود شدم دفه پیشم ۲ شهریور یعنی تو یه ماه دوبار شدم هر بار هم که میشم ۷ روز هست و خون ریزیم زیاده. یعنی مشکلی دارم . الیته این ماه یه خورده رازیانه و گرمی جات خیلی خوردم. 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

بخاطر رازیانه اس

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخاطر رازیانه اس

ممنونم ❤

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

ا آره منم دفعه قبل یک شهریور شدم بازم امروز شدم ولی گرمیجات نخوردم🤕

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
ممنونم ❤

خواهش میکنم😊

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
من از فروردین پریود نشدم 🤦🤦🤦🤦😔😔

وای چرا

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
خب جدیدا اینطوری شدی یا همیشه؟چون منم هیچوقت ۳۰ روز نیستم،۲۴ روزه ام

من چند مدت هست زیر نظر دارم همیشه دو روز دو روز عقب می یومد

من از فروردین پریود نشدم 🤦🤦🤦🤦😔😔

اضافه وزن نداری چاق نیستی؟ من وقتی چاق بودم شاید ۶ ماه ۶ ماه نمی شدم. 

دارو گیاهی نخورید

رازیانه برای لاغری می خورم. مثل چایی دم می کنم می خورم. 

برا لاغری برید دکتر غدد متابولیسم دارو گیاهی چیز خوبی نیست

بله خیلی ممنونم عزیزم