2777
2789
عنوان

همه ی مردا

339 بازدید | 43 پست

تو نظرم جذاب و با اعتماد ب نفس هستن ولی  همسرم ن اطرافیان میگن مهم پوله ک داره ولی من اصلن خرد و خوراک پوشاک مهم نیس برام 😕

کاربریم دست خودم و دوستامه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر منم هیچ خاصیت جذابی نداره 😂

پول هم نداره🤕😑💔

باز آمد شوهر بی بهانه، با ادایی کودکانه، هیکلی چون استوانه می کند غر غر به خانه، یادم اید روز اول، گردنش کج، دست و پا شل . پیش بابا موش میشد سر خیس تا گوش میشد . دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک، شاد و چابک. چشمهایم همچو اهو، عطر موهایم چو شب بو . می شنیدم از لب او حرفایی همچو جادو : من غلام خانه زادت، جان دهم هر دم به یادت، گر نیایی خانه ی من می گریزد روحم از تن . بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همان جا . شد به پا جشن عروسی کیک و شام و دیده بوسی . بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم . قسمتم یک مرد جانی ، اندکی لوس و روانی ، بی اراده همچو یابو، پرخور و مغرور و پر رو . بشنو از من جان خواهر، هر که کرد این دوره شوهر ؛ خاک بر سر گشت و حیران . شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان......
باریکلا به شما  مرغ همسایه همیشه غازه!😐😑 بچسب به زندگی وهمسرت و تو ذهنت مقایسه نکن دیگران ر ...

خواه ناخواه میشه دست خودم نیس ک😢

خواه ناخواه میشه دست خودم نیس ک😢

عزیزم خوبیاشو برا خودت بشمار ویاداوری کن

شما ظاهر دیگران رو میدونی ومیبینی ،تو زندگیشون که نیستی بدونی ممکنه چه اخلاق های بدی داشته باشن

تمرکزت رو خوشحالی وحال خوب بین خودت وهمسرت باشه 

بخای مقایسه کنی کم کم ازش زده میشی وزندگیت سرد میشه  

عزیزم خوبیاشو برا خودت بشمار ویاداوری کن شما ظاهر دیگران رو میدونی ومیبینی ،تو زندگیشون که نیستی بد ...

ن می بینم مردای دیگ جذابن  حرف میزنن با اعتماد ب نفسن یا سیاست دارن ولی من این طور نیس 

اره عزیرم من ظاهر شونو می بینم ولی اینم میدونم ک هر گلی عیبی داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز