2777
2789
عنوان

قمر در عقرب

271 بازدید | 16 پست

سلام خانوما توروخدا بگین شما به روزای قمر در عقرب اعتقاد دارین؟؟ توروخدا نگین سال 2021 ئه و چرا خرافاتو باور میکنی و اینا منم اولش اعتقاد نداشتم ولی وقتی احادیث از معصومین خوندم و بعد هم خوندم که از نظر علمی این روزها انرژی منفی زیاد داره نگران شدم رفتم نگاه کردم دیدم روز عقدمون دقیقا میوفته تو قمر در عقرب😭😭

بخاطر یه سری مسائلم نمیتونم چند روزم عقبش بندازم توروخدا بگین چکار کنم😞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم من اعتقاد دارم. فقط مسائل دینی و مذهبی نیست. از نظر علمی هم ثابت شده که امواج منفی تو این روزها وجود داره که از اجرام آسمانی ساتع میشه. 

اگر برات ممکنه حتما تاریخشو عوض کن. اگر برات ممکن نیست قبلش حتما صدقه بده و توکل به خدا کن. 

من بودم هر طور شده تاریخو تغییر میدادم. 

عزیزم کاش قبل تعیین روز نگا میکردی بله که خرافات نیس عیبی نداره صدقه بزار کنار و همه چی رو بسپار ب ...

اصلا نمیتونستم تاریخو کاریش کنم بخاطر مسئله آزمایش خون ممکنه دوباره چند ماه عقب بیوفته😢

وقتی میگی از لحاظ علمی یه مقاله باید از یه ستاره شناس یا منجم بیاری، کدومشون گفتن قمر در عقرب واقعیه ...

عزیزم ما که نمی‌شناسیم کی گفته ولی از نظر علم نجوم صحت این مطلب اثبات شده. 

بعدم الان ایشون مقاله بده یا اسم منجم بگه مگه من و شما می‌شناسیم که بگیم خب فلانی حرفش معتبره پس این مطلب درسته؟! 

وقتی میگی از لحاظ علمی یه مقاله باید از یه ستاره شناس یا منجم بیاری، کدومشون گفتن قمر در عقرب واقعیه ...

سرچ کنی پیدا میکنی خود پدیده ی قمر در عقرب که واقعیه ولی اینکه انرژی منفی واقعا وجود داره یا نه هم که با وجود احادیث نمیشه باورش نکنم😢

آره عزیزم من اعتقاد دارم. فقط مسائل دینی و مذهبی نیست. از نظر علمی هم ثابت شده که امواج منفی تو این ...

نمیتونم بازم یه بار عقدم بخاطر آزمایش عقب افتاد و خیلی مشکلات بدی واسم به وجود اومد😞کاش میشد

سرچ کنی پیدا میکنی خود پدیده ی قمر در عقرب که واقعیه ولی اینکه انرژی منفی واقعا وجود داره یا نه هم ک ...

اگر کمی مطالعه علمی بکنید متوجه میشید پدیده قمر در عقرب هم برای خیلی سالهایه قبل بوده که اصلا تصور صحیحی از ستاره ها و کهکشان نداشتن و تمام دانشمندان گفتن که اشتباه هست این تصور، پس لااقل نگید علمی ثابت شده هست