2777
2789
عنوان

غیبت

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 25 پست
کلی پول ازم قرض گرفتن و پس ندادم و ادعاشونم میشه که توهم تو خونه ما اب و غذا خوردی ما نمیگیم پولشو پ ...

ایش بگو منت یه بشقاب غذارو میزارین سرم؟؟؟؟ 

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
عقدیم  شوهرم همه درآمدش خرج خانواده خودش میکنه من از پول شارژ گوشی لباس باشگاه لوازم آرایش هم ...

نزار اینجوری ادامه بده بعد نمیتونی درستش کنی ها

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می تووو🙋😂 البته خداروشکر😂

دقیقا خداروشکر

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

ایش بگو منت یه بشقاب غذارو میزارین سرم؟؟؟؟ 

این حالا مهم ش نبودااا کمترینشه.میرفتم خونه مادرم خاهرشوهرام به شوهرم اس میدادن که زنت به حرف ما نیست و کارامون رو نمیکنه و یه کار بهش بگیم دیر انجام میده و بخاطر اون زندگی ما بهم خورده و..

💔
باورم نمیشه😐😐😂😂مگه میشه😂

😂😂😂😂😂😂

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
این حالا مهم ش نبودااا کمترینشه.میرفتم خونه مادرم خاهرشوهرام به شوهرم اس میدادن که زنت به حرف ما نیس ...

هعععییییی

اینجاها مرده که باید مدیریت کنه زندگیشو

هیچ کاری برام نکردند. نه جشن گرفتن. نه منا خرید بردند. نه طلا برام آوردند. نه ارایشگاه نه فیلم بردار. و نه مهمانی گزاشتن دعوت کنیم

حتی چند بار مامانش بهم گفت هیچ وقت تو پسرم تنهایی نرید تو اتاق تا عروسیت نباید رابطه ج ن س ی داشته باشی

شوهرم یه پسر به شدت بچه نه نه. چشم چران. اصلا به هیچ وجه محبت کردن بلد نیست

فقط تحقیر و تو هین کردن بلده 

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              
هیچ کاری برام نکردند. نه جشن گرفتن. نه منا خرید بردند. نه طلا برام آوردند. نه ارایشگاه نه فیلم بردار ...

وای عزیزدلم  

برید کنار من اومدم با دل پر 😂😂😂😂

من اول ۵سال ازدواج کردم مادرشوهرم گیر که آیی این دختره نازاست چون وزنش کمه حامله نمیشه و.... هرجا نشست گفت دختره مشکل داره  ما هم بچه نمیخواستیم اوایل بعد از بس این حرفا شنیدم و استرس داشتم پریودم عقب افتاد... دکتر ازمایش نوشت بتا. رفتیم و همسرم زنگ زد ب مادرش ک فکر کنم زنم حامله. مادر شوهرم زنگ زد کل خاندان خبر کرد 

جواب تست منفی شد

. تست زن پسر جاری مادر شوهرم (زن پسر عمو همسمرم) مثبت شد وباردار بود به همین دلیل مادر شوهر منم تصمیم گرفت بگه مال منم مثبت بوده و چند وقت بعد بگه سقط شد.

خلاصه ایشون ب همه گفت دختره ضعیف بوده نتونسته بچه نگهداره بچه سقط شد و... من کلی عذاب کشیدم 

پیگیر شدم انقدر که گفتن نازایی دنبال این بودم برگه سلامت بگیرم 

خلاصه چون من شهرستانم کلی دکتر رفتم همه میگفتن مشکل نداری 

تا یه دکتر بعد از ۲سال گفت این ازمایش مال شوهرته بره جوابش بیار حتما. و رفت مشخص شد شوهر من واریکسول هر دو طرف داره و امکان بچه دار شدنش تقریبا صفره باید عمل کنه و عمل کرد 

چند ماه پیش همون زن پسر عمو شوهرم که الان  بچشون ۳ساله شده.. استوری گذاشت بارداره (سر اینکه اون باردار بود و من نبودم خیلی عذابم داد.)

من بر حسب اتفاق اونجا بودم گفتم ا. فلانی استوری کرده داره دوباره مادر میشه 

برگشت با دعوا بسه بسه اینقد خاله زنک نباش کی حامله کی حامله شده ب ما چه 

انقد تو دلم موند بگم چرا ۳سال پیش نمیگفتی ب ما چه. جگر من خون کردی از بس گفتی نازا. نازا

خدا ازش نگذره هیچوقت نمیبخشمش انقد ب من گفت نازا که هم من هم پسرش بر این باور بودیم منم که مشکل دارم 

خدا خیر بده دکتری رو ک گفت همسرت ازمایش بده و ما فهمیدیم وگرنه من فقط فکر میکردم مشکل از زنه 

بهم میگفت اجاق کور. حسود.نازا 

برا تک تک حرفاش نمیبخشمش

برید کنار من اومدم با دل پر 😂😂😂😂 من اول ۵سال ازدواج کردم مادرشوهرم گیر که آیی این دختره نازا ...

مادرشوهرت رو دختر بی گناه عیب گذاشت آخرشم چوب خدارو خورد و عیب از پسر خودش بود، بهرحال ایشالله خدا همسرت شفا بده گلم