2777
2789
عنوان

خیانت

191 بازدید | 9 پست

حدودا ده روز پیش عکسهای زن دایی سوهرم به یه مرد دیگه توی فامیل پخش شد 

اخه چرا

باور میکنید همه فامیل حسرت خوشگلی زندگی خوبش ومیخوردن شوهر مهربون هرچی میخواست براش فراهم میکرددو تا پسر خوشکل و ناز 

اینا تو چه فارین این کار ومیکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر زشت که عکساشونو پخش کردن آبرو بردن به این شکل درست نیست  خیانت خیلی زشت و وقیحانس ولی پخش ...

همسر اون مردی که زن دایی شوهرم  باهاش رابطه داشت از لجه شوهرش بخش کرد تو فامیل خودش وما ابروی هر دوتا رو برد البته قبلا بهشون اختار داده بود تین کارو میکنه ولی شوخرش باور نکرد

همسر اون مردی که زن دایی شوهرم  باهاش رابطه داشت از لجه شوهرش بخش کرد تو فامیل خودش وما ابروی ه ...

درسته تو شرایط روحی بدی بوده و اونا خیلی پست بودن که به کار زشتشون ادامه دادن 

ولی ریسک بزرگی هم کرده اون خانم چون میتونن ازش به جرم پخش عکساشون شکایت کنن 

درسته تو شرایط روحی بدی بوده و اونا خیلی پست بودن که به کار زشتشون ادامه دادن  ولی ریسک بزرگی ...

خانواده شوهرش شکایت کردن از خونه انداختنش بیرون شوهرش فراری شده زندایی شوهرمم طلاقش دادن به زور میگفت من شوهرم و دوست دارم طلاق نمیگیرم یکی نیست بگه اگه دوسش داشتی چرا خیانت کردی

خانواده شوهرش شکایت کردن از خونه انداختنش بیرون شوهرش فراری شده زندایی شوهرمم طلاقش دادن به زور میگف ...

ای بابا چقدر پیچیده و بد 🖤خدا صبر بده به اوناییکه این وسط اذیت شدن 

ای بابا چقدر پیچیده و بد 🖤خدا صبر بده به اوناییکه این وسط اذیت شدن 

باور میکنی چند شبه حوسله هیچی وندارم اخه زندایی شوهرم خیلی مهربون بود خیلی خوش بر خورد نمی دونم چرا این کارو کرد برا دایی شوهرم که این همه زنشو دوست داشت حتی غذا بدون اون نمیخورد همش یه گوشه نشسته گریه میکنه بچه هاشم خونه عموشونن دل ادم براشون کباب میشه 

باور میکنی چند شبه حوسله هیچی وندارم اخه زندایی شوهرم خیلی مهربون بود خیلی خوش بر خورد نمی دونم چرا ...

متاسفانه این وسط بیشترین آسیب به همسر و بچه ها میرسه 🖤خیلی سخته واقعا 

حق داری بهش فکر میکنی