2777
2789
عنوان

دیروز تولدم بود

80 بازدید | 12 پست

باشوهرم دعوامون شده بودقبلش ولی باهام آشتی نکرد روشو کرده بوداونور فیلم نگاه میکردمیخندید منم اینور اشک میریختم انقددلم شکست بغض داشت خفه م میکرداونم عین خیالش نبود چ روز بدی بود هیشکی بهم زنگ نزدیه تبریک بگه چقدتنهابودم😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آشتی نکردین؟ تولد منم هیچکس یادش نیست خودم برای خودم کادو میخرم😂😎

الهی دردت بجونم ن آشتی نکردیم بدتر متنفرشدم ازش یک مهرم آخه تولد شوهرم من توفکرش بودم براش چی بخرم یه ماه براش پول جمع میکردم یاد خودم میفتادم ک چقد بفکرش بودم دلم از سادگیام میسوزه اونم روز تولدم فیلم نگا میکردمیخندید ب من پوزخندمیزد

منم تولدم کس خاصی ندارم فقط خودم واسه خودم ذوق میکنم بهترین کادو هارو با پول خودم میخرم و قشنگ کادو میکنم بی منت ، خودمم کیک تولد بلدم درست میکنم کلی حال میده

@yek_tarh_eshgh   پیج اینستا / کانال تلگرام.                 نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩                                 خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰⁦☘️⁩⁦☘️⁩                           سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.                
الهی دردت بجونم ن آشتی نکردیم بدتر متنفرشدم ازش یک مهرم آخه تولد شوهرم من توفکرش بودم براش چی بخرم ی ...

مردا کلا خشک و بی احساسن🤦‍♀️

نباید خودتو بخطارشون اذیت کنی

تمام پولایی که جمع کردیو برو برا خودت خرج کن 

دیگه هم غصه نخور مهربونم🙂❤

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است💔

منم تولدم کس خاصی ندارم فقط خودم واسه خودم ذوق میکنم بهترین کادو هارو با پول خودم میخرم و قشنگ کادو ...

ای جووونم دلم من ازکادو وکیک نسوخت گلم من همیشه براخودم پول جمع میکنم کلی وسایل میخرم ازینکه من چقداحمقم چقدبفکرشم ولی اون اینطوری جوابموداد

ای جووونم دلم من ازکادو وکیک نسوخت گلم من همیشه براخودم پول جمع میکنم کلی وسایل میخرم ازینکه من چقدا ...

تو شعور خودتو نشون دادی اونم شعور خودشو

@yek_tarh_eshgh   پیج اینستا / کانال تلگرام.                 نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩                                 خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰⁦☘️⁩⁦☘️⁩                           سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.                
ای جووونم دلم من ازکادو وکیک نسوخت گلم من همیشه براخودم پول جمع میکنم کلی وسایل میخرم ازینکه من چقدا ...

از سال دیگه براش کاری نکن تولدت غذایی ک دوست داری و کیک اینا سفارش بده با پسرت عشق و حال کنید 

بعضیا ذاتشون اینه حرص بخوری فقط خودت اذیت میشی بهش اهمیت نده

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
از سال دیگه براش کاری نکن تولدت غذایی ک دوست داری و کیک اینا سفارش بده با پسرت عشق و حال کنید  ...

آره واقعا میخام بهش بگم دیگه برام هیچ کاری نکن وقتی چیزی طبق میلش نباشه منوآدمم حساب نمیکنه ولی وقتی خوشحال همه چی وفق مراد همه کارمیکنه برآدم ب چ دردم میخوره فقط خودش مهمه