2777
2789

Adobting a child

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم اف سی ای هسم🤩

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️

Fossil fuel 

What different between God and evil?🙄

(مجردم)                         از اسم کاربریم متنفرم ای کاش اینو نمیزدم😭😐🤍  عاشق دریا و شمالم🏝🏞ولی تا حالا نرفتم🙂 بزرگترین آرزوم بازیگریه😍☺خلاصه بگم که وقتی بازیگر شم هیچکیو تحویل نمیگیرم😝😛😎شوخی مُکُنَم😚🤗                       گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است‏                              گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود‏               گاهی گدای گدایی و بخت باتو یارنیست                                 گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود...                                  وگاهی نمی‌شود که نمی‌شود:]
موضوش خوبه ها ولی فک‌کنم برای سن ما جای بحث کردن ندارع زیاد

چن سالته😃

ما ک نیم ساعت قشنگ حرفیدیم

موفق باشی گلم

یو تو بیب😍