2777
2789
عنوان

جاری و شوهر

928 بازدید | 43 پست

نفرت من ازین جاریم موقع زایمانم بود ک با شوهرم قهر بودم و شوهرم شبا میرفت خونه پدرشوهرم 

اونا هم خونشون تو حیاط پدرشوهرمه 

بعد هر شب از شوهرم عکس میذاشت استوریش و زیرش مینوشت داداش حسام 

همین حرکتش باعث کلا اونموقع از شوهرم‌متنفرشدم 

دعوای خیلی خیلی بدی راه انداختم نه به این منظور 

به هر بهاته ای دعوا میکردیم 

تا چند وقت پیش شوهرم شماره جاریمو نداشت 

بعد منم استوریای جاریمو باز نمیکنم اصلا 

دیروز ابجیم بهم کفت شوهرم استوریای جاریمو جواب داده اونم از همون چت عکس گذاشته استوری 

امروز به شوهرم گفتم شمارشو حذف کن 

خوبه منم شماره همه مردای فامیل بزنم تو گوشیم و استوری ریپلای کنم 

زد به در سلیطه بازی ک هان تو بی اعتمادی فکر میکنی من بی ناموسم به زنداداشم چشم دارم 

آخر گفت حذف کردم شمارشو 

ولی ازین همه جبهه گرفتنش بدم اومد 

ای خدا کاش منم میتونستم مثل جاریم باشم و با همه مردا چت کنم اصلا وجدانم اجازه‌ نمیده انقدر عوضی باشم 

همش بخودم میگم حیف من برای شوهرم 

من خیلی مقیدم اما شوهرم از جنس همون جاریم 

دلم میخواد ولش کنم بره خدا یه همچین زنی تو‌کاسه ش بذاره

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر جاریت خزه ک از همه چی استوری میزاره😑

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

فکر کن نه ماه بچه ی مردی رو به شکم بکشی که فامیل و اصل و نصبش به اون میکشه و وقت زایمانت قهر میکنه =)))

زیبا نیست؟

با هیچکس بحث نمیکنم سیمکارت هشتممه😂💔ولی برخوردم باهات رو خودت مشخص میکنی =))))
جالبه وقتی بهش میگم خوبه منم مثل شماها بشم میکه تو خیلی ادعات میشع انگار مریم مقدسی 

عزیزم بیا خصوصی یه لحظه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
ی جوری مچ شونو واسه برادرشوهر ت باز کنه

جاریم با همه مردا همینجوره 

کلی شماره پسرای فامیل داره و از همه جتا استوری میذاره 

شوهرشم برعکس عاشقشه و اصلا هیچی بهش نمیکه 

...