2777
2789
عنوان

بدن سازی

77 بازدید | 10 پست

سلام خانوما کسی هست بدن سازی رفته باشه 

برای فرم گرفتن سینه و باسن چندوقت لازمه بری ؟

کسی میدونه هزینه اش الان چقدره؟

جهان نقاشی شده...با رنگ هایی از جنس دروغ💫

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

طول میکشه کلا ، باید ادامه بدی بستگی داره چقدر بخوای تغییر کنه بدنت  هرچی بیشتر زمانشم بیشتر ...

قبلا ووشو میرفتم و یه ماهم بدن سازی رفتم بدنم فرم داره فقط میخوام باسن و سینه هام فرم بگیرن

منم ۸ ماهه میرم

۱۷ کیلو کم کردم تازه ب وزن ایده الم رسیدم و دارم عضله سازی میکنم.راصیم

باشگاه ما ۳۰۰ میگیرن با هزینه پروتیین وی و مکمل قرص روغن ماهی حزدیک ۵۰۰ ماهی میشه

کلی هم باید پروتئین بخوری گوشت سینه مرغ و شیر و مغزیجات و ....

کلا ب تغدیت برسی  

و اینک بدنسازی برای سینه خوب نیس ینی ن فقط بدنسازی ... هیچ ورزشی نیس ک روی سینه اثر داشته باشه جون بافتش جربیه عصله نیس ک بخای تقویت کنی و بزرگش کنی ....

باسن هم حداقل ۴.۵ماه میخای تا اثرشو ببینی

من اگر نیکم یا بد تو برو خود را باش😊❤
منم ۸ ماهه میرم ۱۷ کیلو کم کردم تازه ب وزن ایده الم رسیدم و دارم عضله سازی میکنم.راصیم باشگاه ما ۳ ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت

پس چرا بدنسازا سینه های خوش فرمی دارن خیلی

اگ منظورت اقا ها هستن که اناتومی بدن خانوم و اقا فرق داره اونا غذد شیردهی و اون بافت چربی که خانوما دارن رو ندارن 

اگر خانوما میگی اکثرشون عمل سینه انجام دادن 

چون وقتی یک خانوم بمدت طولانی بدنسازی کار کنه و درصد چربی بدنش رو بیاره پایین طوری که س ی ک س پک هاش بزنه بیرون سیینه هاش شل و افتاده و داغون میشه بعد میرن عمل میکنن

😐😐😐 ما ی خانم ورزشکار داشتیم ۳ تا بچه شیر داده بود عملم نکرده بود میگف فقط از ورزشه

من نمیدونم شما ب کی میگین ورزشکار و ب چه مدل سینه ای میگین خوش فرم!

ب هرحال یک بخش اعظمی از این فرایند ب ژنتیک افراد بستگی داره 

بعضیا  بطور ارثی و ژنتیکی سینه های بزرگی دارن 

چیزی که هست اینه ک این بدن ماست که توی چربیسوزی انتخاب میکنه اول چربی های کجا رو اب کنه !

توی هر فرد متفاوته و ب ژنتیکش ربط داره

با انجام حرکات مربوط ب سینه عضلات زیر بافت سینه  که توی خانوم ها خیلی کم هستند ممکنه کمی تقویت بشن اما اصلا و ابدا سینه رو بزرگ و خوش فرم نیمکنن اگر دیگ خییلی طولانی انجام بدی یخورده باعث میشه که سینه افتاده نشه...

بطور کلی بدنسازی خیلی باعث تقویت بنیه بدن و عضله سازی و خوش فرم شدن کل بدن میشه بغیر از سینه ! و تنها کاری ک با سینه خانوما میکنه کوچیکتر کردن و شل شدن اون هست 

این عگس هایی ک از خانوم های بدنساز ک بیکینی میپوشن و شکم چندتکه دارن اکثرا سینه هاشون عمله