2821
2789
عنوان

گودی کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 26 پست
خدانکشتت این چ تشبیهیه😂😂 خب عزیز دلم برو باشگاه به خودت برس حتما تاثیرش رو میبینی نون با غذا نخو ...

من اصلا نون نمیخورم خخ.مجردی با قد ۱۷۰ همش ۴۵ کیلو بودم.الان ازدواج کردم کمی شکم دارم وگرنه لاغرم قوس کمرم خیلی انداممو زشت کرده 

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی شکم گنده میشه باسن زشت دیده نمیشه؟

نه اصلا  خودم به نظرم خوبه هیشکیم بهم نگفته بد شدی 

کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...
خودمم دارم خبر مرگم بعضیا که ندارن زر می زنن

😅😅😅.شما راه حلی یافتی به منم بگو.باید بریم پیش فیزیو تراپ

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
ولی فک کنم با همون ورزش ها هم برطرف بشه ها یه نفر ت سایت میگفت انجام داده قدشم بلند تر شده 

عه جدی؟تنبلی نکنم پس

برای گودی کمر اگه خفیف باشه با فیزیوتراپی خوب میشه ولی اگر زیاد باشه لازمه بری پیش دکتر ارتوپد خوب . خاله م قبل اینکه حامله شه برای درمان گودی کمر  رفت پیش  بهترین دکتر ارتوپد در جردنکه اسمش دکتر بهنام نصیری بود. تازه شنیدم الان که مشواره آنلاین هم زده تو سایتش . واقعا کارش خوبه 

برای گودی کمر اگه خفیف باشه با فیزیوتراپی خوب میشه ولی اگر زیاد باشه لازمه بری پیش دکتر ارتوپد خوب . ...

ممنون از تبلیغتون ولی من خیلی دورم از جردن .من یه شهر دیگه ام

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز