2777
2789
عنوان

قرص مارولین

1906 بازدید | 11 پست

سلام خانوما کسی از این قرص استفاده کرده تا حالا عوارضی مثل بزرگ شدن سینه داشته براتون من اولین باره میخوام استفاده کنم یکم نگرانم میشه تجربیاتتون رو در اختیارم بزارین ممنون میشم

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

اره من استفاده میکنم سینه هام همش ورم و درد دارن و انگار بزرگ شده بود ماه قطع کردم شد مثل قبل 

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
اره من استفاده میکنم سینه هام همش ورم و درد دارن و انگار بزرگ شده بود ماه قطع کردم شد مثل قبل 

جدی چند وقت قطع کردین ب حالت عادی برگشت 

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی چند وقت قطع کردین ب حالت عادی برگشت 

من ماه پیش نخوردم شده بود مثل قبل ولی باز از اینماه شروعش کردم.

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
من ماه پیش نخوردم شده بود مثل قبل ولی باز از اینماه شروعش کردم.

من عروسیمه برا همون میخوام بخورم یکم نگرانم و استرس هم دارم نکنه مشکلی برام پیش بیاره 

من عروسیمه برا همون میخوام بخورم یکم نگرانم و استرس هم دارم نکنه مشکلی برام پیش بیاره 

نه مشکل خاصی پیش نمیاد جز همون یه مورد

نه مشکل خاصی پیش نمیاد جز همون یه مورد

بعد دوماه میخوام بخورم ک پریود نشم اگه قطع نکنم امکان پریود شدن نیس نه؟

بعد دوماه میخوام بخورم ک پریود نشم اگه قطع نکنم امکان پریود شدن نیس نه؟

والا من تجربه اینو ندارم شرمنده

والا من تجربه اینو ندارم شرمنده

باش عزیزم ممنونم 

جزء قرصاییه که کمترین عوارضو داره، یکم حساسیت سینه ها بیشتر میشه، من شدیدا هم افزایش اشتها پیدا کردم باهاش، چیز دیگه ای برای من ایجاد نشد

وقتی قطع بشه دوباره بدن مثل قبل میشه 

کلا قرص خوبیه

جزء قرصاییه که کمترین عوارضو داره، یکم حساسیت سینه ها بیشتر میشه، من شدیدا هم افزایش اشتها پیدا کردم ...

من میترسم سینه هام بزرگ شه و ب حالت قبل برنگرده کلا دوس ندارم سینم بزرگ شه