2777
2789

خیلی برام پیش میاد

دوست عزیز من سلام ببین عزیزم تو امپراطور کوزکو نیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیزت به شرایط عادی از جونش مایه بزاره پس خودت پاشو تلاش کن. جوگاردنری وجود نداره که قشنگیای زندگی رو نشونت بده و متقاعدت کنه دنیا ارزش زندگی کردن رو داره وظیفه ی کشف کردن قشنگی زندگیت برعهده ی خودته هممون یه مشکلاتی داریم ولی توی کارتون جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم پس قرار نیست روی گلای قالی بچرخیم زمین شکاف بخوره و از بدبختیامون نجات پیدا کنیم تازه تورایلینیستی و قطعا قرار نیست بینگ بانگی توی زندگیت وجود داشته باشه که برای نجاتت از فروپاشی خودش رو به دست فراموشی بسپاره هیچ دیوی هم آدم نمیشه توی انتخاب شریک زندگیت دقت کن. هورتونویادته؟چقد مراقب اون سیاره ی روی گلش بود؟سیاره ی ما هورتون نداره آشغال نریز و کمتر پلاستیک مصرف کن یه پسری بود به نام علاالدینکهیه غول چراغ جادو کمکش کرد از فقر و بدبختی نجات پیدا کنه در غمگین ترین حالت ممکن باید بگم ما غول چراغ جادو نداریم در ضمن ماسیندرلا همنیستیم و قرار نیست با ازدواج از بدبختی نجات پیدا کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی هم به همه قبل کار میگی دیگه حتما کنسل میشه

میگن تا انجام نشده و قطعی نشده هیچ چیز به کسی جلوجلو نگید

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
فقط پروفایلتتتت🤪 منم ک غش میکنم واسه این چیزا😚🤣

😂😂منم علشقشونم😍تو یکی از تاپیکاو عکس کاملشو گذاشتم

دوست عزیز من سلام ببین عزیزم تو امپراطور کوزکو نیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیزت به شرایط عادی از جونش مایه بزاره پس خودت پاشو تلاش کن. جوگاردنری وجود نداره که قشنگیای زندگی رو نشونت بده و متقاعدت کنه دنیا ارزش زندگی کردن رو داره وظیفه ی کشف کردن قشنگی زندگیت برعهده ی خودته هممون یه مشکلاتی داریم ولی توی کارتون جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم پس قرار نیست روی گلای قالی بچرخیم زمین شکاف بخوره و از بدبختیامون نجات پیدا کنیم تازه تورایلینیستی و قطعا قرار نیست بینگ بانگی توی زندگیت وجود داشته باشه که برای نجاتت از فروپاشی خودش رو به دست فراموشی بسپاره هیچ دیوی هم آدم نمیشه توی انتخاب شریک زندگیت دقت کن. هورتونویادته؟چقد مراقب اون سیاره ی روی گلش بود؟سیاره ی ما هورتون نداره آشغال نریز و کمتر پلاستیک مصرف کن یه پسری بود به نام علاالدینکهیه غول چراغ جادو کمکش کرد از فقر و بدبختی نجات پیدا کنه در غمگین ترین حالت ممکن باید بگم ما غول چراغ جادو نداریم در ضمن ماسیندرلا همنیستیم و قرار نیست با ازدواج از بدبختی نجات پیدا کنیم

منظور از ذوق نکردن چیه؟یعنی براش رویاپردازی نکنین؟

مثلا من الان خوشحالم که فردا فلان اتفاق میفته

بعد میگن خوب نیس ذوق کنی🤗

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹

بخدا ک همینهههه

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟)