2777
2789
عنوان

لیزر

70 بازدید | 13 پست

بچه ها من دستام بخاطر اپلیدی و اپیلاسیون دون مرغی و لکه سیاه شده 

پوستم خیلی نازک و حساسه

حالا می‌خوام لیزر کنم چون با شیو داره بدتر میشه 

پوستم سبزست 

حالا نمیدونم چه لیزری برم 

دایود برای پوست های تیره میگن خوبه 

ولی شنیدم که به ملانین پوست کاری نداره پس یعنی نه روشن تر میشه نه تیره تر 

ولی الکساندریت رو اکثرا میرن و جواب گرفتن 

نمی‌دونم کدوم رو برم 

می‌خوام پوستم روشن تر شه و لکه هاش برن 

تو رو خدا اگه تجربه ای دارین بگین خیلی. تو دوراهی موندم

من جایی ک میرم برام تلفیقی کار میکنند یه جلسه دایود یه جلسه الکس

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید اول بری مشاوره. دکتر بهت میگه الکس برات ج میده یا نه.

منم مشکل لک اپلیدی و دون مرغی دارم.  اما متاسفانه تا حالا بهتر نشده. ۳ جلسه هم لیزر رفتم تقریبا هیچ مویی ندارم. اما لک و اون جای مو ها افتضاحه. خیلیا میگن پوستت روشن میشه برای من هیچ فرقی نکرده. البته پوست خودمم تیره نیست روشنه.

مهربان باشیم   
مرسی از جوابت عزیزم  دلیلش رو نگفتن؟

میگن خیلی زودتر جواب میده اینکار

البته بازم یه فرقی با بقیه جاها داره میگن برای بعد لیزر شیو فقط با پودر یا کرم موبر

من بعد جلسه دوم ۹۰ درصد مو در نیاوردم

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
باید اول بری مشاوره. دکتر بهت میگه الکس برات ج میده یا نه. منم مشکل لک اپلیدی و دون مرغی دارم. &nbs ...

وای خیلی بده که 😭

دلیل اصلی لیزرم برطرف کردن لک ها بود 

شما کدوم لیزر رو رفتین؟

میگن خیلی زودتر جواب میده اینکار البته بازم یه فرقی با بقیه جاها داره میگن برای بعد لیزر شیو فقط با ...

عزیزم ینی شما یه بار الکس رفتین یه بار دایود 

یا نه 

تو یک جلسه هم الکس میزدن هم دایود؟

وای خیلی بده که 😭 دلیل اصلی لیزرم برطرف کردن لک ها بود  شما کدوم لیزر رو رفتین؟

من الکس دارم میرم‌. منم بیشتر از موها با لک و جای موها مشکل دارم. الان موها ریخته دست میکشی کامل پوست نرمه مشخصه اما پوست یه جوریه انگار مو داره‌. یه حالتی که با ژیلت شیو میکنی ریشه مو ها دیده میشه. اینقد متنفرم از پاهام که نگو. تازه بعد جلسه دوم اینقد پاهام خارش گرفت که داشتم میمردم از خارش اینقد خاروندن که بدتر شدن لک و جوش ها‌. باز با دکتر مشورت کردم گفت پوستت به شدت خشکه بخاطر همون هم خارش شدید داشتی و هم این لک ها به خاطر نوع پوستته‌. الان ۱۰ روزی میشه بعد جلسه سوم مرتب آلوورا میزنم و خیلی کم با مواد شونده میشورم یکم بهتر داره میشه انگاری. اما خب شاید ماه ها این کار باید ادامه بدم که به نتیجه دلخواه برسم. پوستت مرطوب نگه دار با آلوورا، روغن های طبیعی یا لوسیون بدن‌.

مهربان باشیم   
من الکس دارم میرم‌. منم بیشتر از موها با لک و جای موها مشکل دارم. الان موها ریخته دست میکشی کامل پوس ...

وای خدا 

خیلی ناراحت شدم 

دیگه باید بسوزیم و بسازیم پس

من الکس دارم میرم‌. منم بیشتر از موها با لک و جای موها مشکل دارم. الان موها ریخته دست میکشی کامل پوس ...

دقیقا پوست منم مثل شماست 

خوب شد گفتید 

ولی من با قبلا الوئه ورا میزدم قرمز میشد بیشتر میشد خارشش 

باز مرسی که گفتی عزیزم  

پس شما الان جلسه چندمتون هست؟ 

جواب گرفتین کامل واسه موها حداقل؟

عزیزم ینی شما یه بار الکس رفتین یه بار دایود  یا نه  تو یک جلسه هم الکس میزدن هم دایود؟

اره عزیزم یه جلسه الکس یه جلسه دایود