2821
2789
انقدبدم میااااد انقدم باژیلت ‌و....میزنن اخرخراب میشع پوستم والامن موندم اینایی ک لیزرم نکردن ولی م ...

به خداااا همه جونم زخم شده 🥄

تا رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد                                                              ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره 😂

خسیس نباش جنست خوبه باماام بده 😂✌️🥄

تا رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد                                                              ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤
چیکارکنیم🥲

هیچی بشینیم تا خدا کرمی بکنه منو ببره پیش خودش 🙂💔

انقدبدم میااااد انقدم باژیلت ‌و....میزنن اخرخراب میشع پوستم والامن موندم اینایی ک لیزرم نکردن ولی م ...

اره خیلیا بدون لیزر هم کم موعن ولی خب لیزر کنین خیلی خوبه و‌ نتیجه خوبی میگیرین😁

بچه ها موافقین بریم تو یکی از تاپیکای خودم؟ اینجا یه سری ناراضی هستن  موافقا بگین که بریم تگتو ...

آره تگمون کن

هدف متفاوت بودنه😎

بیا تایپک هستی 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش