گلباقالی۱۱ مدیر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 544 عنوان پرمویی | مشاهده متن کامل بحث + 10681 بازدید | 504 پست کیا خیلی پرموهستند 1400/06/27 | 11:50 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسر__ندید__پدید عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 7891 اخ هم تیمیت آبرومو برد؟ منحرف که خب اره ولی این یه مورد رو آدم میکنم یادمه پس چی 😂😎 .
borgraponzel2 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2226 دمپایی این دمپایی ابریاس ک خیلی درد داره ها 😂🤛 نه از این دمپایی طبی هاس درد داره ناجووووور حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨
khanoomdoctor عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 398 بله۰😂😎 😎😓حالا شایدم یادم رفت اینو 😎 بزارم اخع جالب نیس برا همه ی موارد 😂
پسر__ندید__پدید عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 7891 دمپاییش از ننه من به ارث بهش رسیده 😐😑😑😑✌️😂 بچگیام با این دمپایی گذشته 😂😂✌️ یادگاری نگهدار میگم یا بده موزه نسلشون داره منقرض میشه😂 .
borgraponzel2 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2226 همون جوری فیلم تو یخچال جا میشه میشه لیف اینم به همین صورت فقط سوالاتو یکی یکی بپرس سرم شلوغه ... نمکدون هوم بعدا زرافه ها چجوری میخوابن استاد ؟ این برام سواله چجور تو تخت جا میشن حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨
نگاردخترپائیز2 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2422 یادمه پس چی 😂😎 میگم هستی بگم ابروت کامل بره؟ تا رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤
borgraponzel2 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2226 یادمه پس چی 😂😎 خیلی ممنون آبرو برام نموند @نگاردخترپائیز2 هانیه بزنم لهت کنم؟؟؟؟ خاک توسرت حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨
نگاردخترپائیز2 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2422 یادگاری نگهدار میگم یا بده موزه نسلشون داره منقرض میشه😂 هنوز دارتش ای خداااا چقد درد داشت اگهببینی بابامن هنوز جا کبودیاش هست 😂😂😂😂 تا رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤
پسر__ندید__پدید عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 7891 😎😓 حالا شایدم یادم رفت اینو 😎 بزارم اخع جالب نیس برا همه ی موارد 😂 اعتمادت هنوز به سقفه باید ببریش تا آپارتمان 😂😎کم کم .
نگاردخترپائیز2 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2422 خیلی ممنون آبرو برام نموند @نگاردخترپائیز2 هانیه بزنم لهت کنم؟؟؟؟ خا ... اتاقم میدونه 😂😂😂✌️ تا رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤
پسر__ندید__پدید عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 7891 نمکدون هوم بعدا زرافه ها چجوری میخوابن استاد ؟ این برام سواله چجور تو تخت جا میشن &n ... تو حوزه من نیست سال بعد یاد میگیرین😂😎 .
borgraponzel2 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2226 دمپاییش از ننه من به ارث بهش رسیده 😐😑😑😑✌️😂 بچگیام با این دمپایی گذشته 😂😂✌️ همین الانم داره اموراتت با دمپایی میگذره تو هم خیلی دمپایی لازمی حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11154 اومدی پشمالویه من😂😂😂😂 بیا که هم دردیم😁 اومدم عشقم اومدم😂😂😂😂😂😂 ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
نگاردخترپائیز2 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2422 یادگاری نگهدار میگم یا بده موزه نسلشون داره منقرض میشه😂 هنوز آتش بست؟ تا رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤