2777
2789

من خیلی خیلی کم مو هستم

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا از شدت جذابیت من خودشو زنده بگور کرد وقتی عینکم ورداشتم 😂😎

بابا اعتماد به کهکشااان 

همون بحث مشکی کهربایی؟  

عینک و بزن چش نخوری بشی سوسک دمپایی خورده   

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨
مهارتت کمه پس شیش ماهه مثل من میشی  من وقتی حوصله ندارم یا دارم چیزی می خوردم با دماغ تایپ میک ...

برووووو😐😐😐جلل خالق 

تا رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد                                                              ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤
چرا؟؟؟ 16سالشه ها چی میگ تو مهدی ک همه ریشاش درومده با 17سال سن

مهدی 18 عه

دیدم اره یکم داره

خو شاید برا خاطر اون موضوع گذاشته 

خلاصه که من بهش میگم خوشم نمیاد بزن   

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨
سلام تو کلاس بعدی شکرت می کنی 😂😎

شکرت 😂😂😂😂😂😂😂

تا رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد                                                              ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤
مهدی 18 عه دیدم اره یکم داره خو شاید برا خاطر اون موضوع گذاشته  خلاصه که من بهش میگم خوشم نم ...

عع پس مهدی خیلی.....