2777
2789
اهان پس خداروشکر الانم اومدم دکتر

همه چیو از دکترت بپرس از غذاها تا روابط زناشویی بدون خجالت هرچیزیو که نمیدونی ازش بپرس

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی ۱۶ یکی ۲۰

منم این ماه دو فولی خوب داشتم

مشکل از خودمه

خودم فقط تنبلی دارم

شوهرم سالمه 

سه چهار روز مونده به پریودم نمیدونم میگیره یا نه

ولی فقط روزی دو لتروزل خوردم و بعد امپول خارجی اوویترول برای ازادسازی

نمیدونم این ماه میشه یا نه💔😞

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

اسی جان خیلی خوشحال شدم واست لطفا برای منم دعا کن این ماه باردار باشم😞

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
منم این ماه دو فولی خوب داشتم مشکل از خودمه خودم فقط تنبلی دارم شوهرم سالمه  سه چهار روز مو ...

منم هرماه اینکارارو میکردم ماه های قبل تعداد بیشترم میشد این ماه دکترم متفورمین نوشت روزی ۳ تا مینداختم

خداجونم جوجه های منو درپناه خودت حفظ کن🐣🐣

چششم مرسی از راهنمایییت

انشالله بارداری خیلی خوبی رو بگذرونی

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اسی جان خیلی خوشحال شدم واست لطفا برای منم دعا کن این ماه باردار باشم😞

چشم من چون واقعا درک کردم همیشههه دعامیکنم❤انشالله که خیره

خداجونم جوجه های منو درپناه خودت حفظ کن🐣🐣

منم هرماه اینکارارو میکردم ماه های قبل تعداد بیشترم میشد این ماه دکترم متفورمین نوشت روزی ۳ تا میندا ...

منم متفورمین خارجیشو ینی همون گلوکوفاژ رو سه ماهه که میخورم با کلی مکمل دیگه

میشه بگی چطوری  اخه منم4سال منتظرم خیلی ب اهل بیت رو انداختم

خیلی داستان طولانی داره خیلی خیلی

ولی یه کلیت رو برات میگم

تو این مدت خیلی پیشنهادا بهم شد برو پیش سید برو پیش فلانی فلان کارو بکن برو ای وی اف برو ایوای دو سال پیش هم دکتر نانکلی پیشنهاد ایوای داد ولی من تو این راه اصلا نلغزیدم به حرف هیچ کس گوش ندادم با خودم عهد بستم که پای ایمانم به خدا و اهل بیت بمونم دقیقا ماه اخر روز عرفه و چند ماه قبلشم تو حرم امام رضا و این ده روز محرم من دیگه با تمام وجودم بخدا پناه بردم شوهرم واریکوسل و اسپرم ضعیف خودم فالوپ کیپ کیست 50 میلی تو تخمدان چپ و پرکاری تیروئید اونقدر خداروصداکردم و نذر و تیاز کردم که تصورش هم برات ممکن نیست تمام مدت با ادب امید و صبر هیچ وقت نلغزیدم خداروشکر نهایتا دو خواب دیدم به فاصله چند روز خواب اول پرکاری تیروئیدمو شفا دادن تو خواب خواب دوم تو حرم امام رضا کنار ضریح خودم تنها بودم یه بچه دادن بغلم خلاصه 31مرداد با تموم ناامیدی و ناباوری بی بی چکم برا اولین بار مثبت شد بدون هیچ دارو و کار پزشکی و جالب اینکه تموم ازمایش هام بعدش پاک پاک شد نه تیروئید نه کیست همه چیز معجزه بود باید خدا بخواد گلم بدون اذن خدا یک برگ از درخت نمیفته فقط صبوری لازمه

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
خیلی داستان طولانی داره خیلی خیلی ولی یه کلیت رو برات میگم تو این مدت خیلی پیشنهادا بهم شد برو پیش ...

قربون خدا و ائمه 

خیلی صبوری دلت پاک واس من دعا کن عزیزم

منم تنبلی دارم شوهرم واریکوسل دو طرف 4سال منتظریم دعامون کن اجی

قربون خدا و ائمه  خیلی صبوری دلت پاک واس من دعا کن عزیزم منم تنبلی دارم شوهرم واریکوسل دو طرف ...

عزیز دلم خدا بزرگه فقط از رحمتش ناامید نشو 

برات دعا میکنم هرچی خیرته ان شاءالله یه نی نی سالم و صالح و عاقبت بخیر بهت عطا کنه

برا تنبلی اب پیاز و دوسین و بادکش گرم رحم استفاده کن و به شوهرتم خرنوب و جنسینگ و ال کارنتین بده وزنت رو هم متناسب کن

تموم دستور العمل هاشون تو اینتر نت هست 

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود